Ryzen 5 2600 - RX 5700 Sistem alınır mı?

zxcuu

Centipat

SSD 480GB olucak ve ram 16gb (3200mhz) olucak bu sistem alınabilir mi?

İyi günler RAMleri Dual Kit olarak alırsanız Ryzen işlemcisinin gücüne güç katarsınız. Ayrıca sistemi topladıktan sonra yapacağınız ilk iş BIOS güncellemeleri olsun. Belirli bir sıraya göre sitede anlatılan şekilde yapın dikkatli bir şekilde. Ayrıca kesinlikle Windows üzerinden BIOS güncellemesi yapmayın aynı anakart bende de vardı çöpe gitti bu yüzden. Güncellemeleri BIOS üzerinden yapın eğer belirtilmişse önceki sürümü yükleyin önce. Belirtilmemişse direk son sürümü yükleyebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkürler aynen ram 2x olucak, bios guncellemesini vatandaki çalışan yapabilir mi? Güncelleme gerekmeyen bir anakart önerebilir misiniz?

Alınmaz. Yeni Ryzen'ler bir nesil öncesine göre çok büyük sıçrama yaptılar. Ryzen 3600 tavsiye ederim. Bu sistemlerin maksadı, artık satamayacakları OEM parçaları cazip ürünlerin yanına ekleyip, stok eritmek.

5600tl civarı bütçem mevcut malesef ryzen5 3600'e uygun bir sistem bulamadım. Ayrıca belirtilen parçalar hazir sistem değil bir arkadaşın önerisi.

Teşekkürler aynen ram 2x olucak, bios guncellemesini vatandaki çalışan yapabilir mi? Güncelleme gerekmeyen bir anakart önerebilir misiniz?
Vatandaki çalışan yapar özellikle belirtirseniz. En son BIOS sürümü istiyorum diye. Güncelleme şu konuda önemli RX 5700 serisindeki sorunları düzeltiyor. Bu yüzden her anakartta BIOS güncellemeniz önemli stabilite için.

5600tl civarı bütçem mevcut malesef ryzen5 3600'e uygun bir sistem bulamadım. Ayrıca belirtilen parçalar hazir sistem değil bir arkadaşın önerisi.

CPU GPU'ya göre zayıf. İlk günden bottleneck. Bütçede kalmak isterseniz CPU'yu yükseltip, ekran kartını düşürebilirsiniz. GPU upgrade'i çok daha kolay. Tek bir kart değişiyor. CPU'yu elden çıkarmak da daha zordur.

Yetersiz değil gayet yeterli. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Arada 5-10 fps fark oynuyor ortalama olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bench'lerde 2600 ve 3600 var:

Özellikle single thread'e dikkat:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…