Ryzen 5 2600 RX 580 Sistem Yükseltme

Wanzeru

Kilopat
Daha fazla  
Selam, Red Dead Redemption 2'nin gelmesi üzerine sistemimi hazırlayayım dedim. GTA 5 orta ayarlarda (MSAA ayarı kapalı) 40-45 FPS alan bilgisayarımın Red Dead Redemption'da güzel sonuçlar çıkarmayacağını anladım. Bu yüzden sistemim için hangi bileşenleri öncelikli olarak yükseltmem gerektiğini sizlere soruyorum.

Sapphire Nitro RX 580 4 GB
Ryzen 5 2600
Gskill Aegis 8 GB 2133 MHz
Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
Thermaltake Smart 500W 80+
Gigabyte Amd B450M S2H

Belleğimi 16 GB'a yükseltmek istiyorum fakat 2133 MHz bellek istemiyorum. Onun dışında sistemi güçlendirmek için önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Sistemin gayet iyi, kasa hakkında bir yorum yapamayacağım bilgim olmadığı için. RAM yenilemesi yapabilirsin. 16 GB DDR4 3000 MHz RAM alabilirsin. İnternetten anakartının desteklediği CL değerine bakarak uygun RAM yükseltmesi yapabilirsin. SSD alıp Windows'u SSD'ye kurabilirsin.

Sistem RAM'inizi 16 gb ve yüksek MHz ve düşük CL değerli bir RAM yapın sonra ekran kartı olarak rx590, gtx1660, gtx1660 ti, gtx1070, rx5700, rtx2060 bu ekran kartlarına yükseltebilirsiniz o işlemciyle. Eğer işlemciyi de değiştirmek istiyorsanız ryzen 5 2600' den yüksek herhangi bir işlemci kullanabilirsiniz.
Hangileri bütçenize uyuyorsa onu alın. Ekran kartlarını güç sırasına göre dizdim.

Öncelikle merhabalar. Ben rx 570 kullanıyorum ancak gta 5'te o kadar düşük fps almıyorum. sizin sisteminizde bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…