Ryzen 5 2600 RX 590 Sistem toplama

Üstteki 2 PSU da sertifikasız. 80+ alınabilir bütçede sertifikasız almak mantıklı değil. Üçüncü attığın kasa ve PSU güzel diğerlerine göre.
Ek olarak SU650 modeli kronik model. SU630 modelinde azaltıldı bu sorun.

Ek olarak SU650 modeli kronik model. SU630 modelinde azaltıldı bu sorun.
Yanlış biliyormuşum, kusura bakmayın.
Üstteki 2 PSU da sertifikasız. 80+ alınabilir bütçede sertifikasız almak mantıklı değil. Üçüncü attığın kasa ve PSU güzel diğerlerine göre.
En azından Frisby gibi markadan daha iyidir ve sonuçta bilindik marka, herhangi bir sorun ile karşılaştığında muhatap olabilecek birisini daha kolay bulursun diye düşünüyorum.

Evet bu konuda haklısın. Frisby gibi markalar nadiren güzel bir model çıkarsa da bi sorun ile karşılaşıldığında muhattabın yok. (PSU'suz kasa için konuşuyorum.)

Yorumlarınızı okudum ve sistemi güncelledim.
Güncel hali şöyle:

Ne düşünüyorsunuz?

Gayet güzel bir sistem olmuş, alınabilir. Ancak bütçe biraz daha artabiliyorsa RX 590 Pulse alın derim. Arada çok fazla bir fark yok.
Sanırım 580 üzerine çıkamayacağım.Çünkü hali hazırda topladığım bu sisteme 277 Liralık bir de klavye koyunca 5060 TL oldu bile.

Bir de bu sistemi sinerji'den toplamayı düşünüyorum site/firma hakkında bilginiz var mıdır?

Gayet güvenilir bir sitedir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sinerji yılların firması. Burada tavsiye edilen diğer mağazaların çoğundan köklü ve güvenilirdir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Yalnız bence de parçaları belirleyip 11.11 veya Black Friday'de almak daha mantıklı olabilir. Belki kalkıp 1660 ti almazsınız yine RX580 alırsınız ama Sapphire olmaz 3 fanlı Rog serisi olur, anakart biraz daha iyi olur vs.

Seçtiğiniz monitörün 23,6 inç olanını kullanıyorum. Gayet güzel ve yeterli bir monitör. Çerçevesiz olması çok şık görünmesini sağlıyor, çoğu oyunda 75hz yeterli. Işık sızması olur mu diye çekiniyordum, benimkinde hiç yok.

Güvenilirdir, alışveriş yapabilirsiniz.

Dediğim gibi montaj işini halledememekten korkuyorum.Site montaj ücreti olarak 35 TL fiyat biçiyor.Kabul edip montajlı bir şekilde kargolattıracağım.
Bundan ötürü parçaları tek tek toplamak dediğiniz gibi avantajlı olsa da toplu almak durumundayım. 1660 Tİ ya da üzeri donanımlara belki ilerde yükseltebilirim.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…