Ryzen 5 2600 Sistem 144 Hz Monitör Sorunu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Bugün bir tanıdıktan çok cüzi bir fiyata Ryzen 5 2600, 32 GB 3000MHz RAM, RTX 2060 240 GB SSD'li bir bilgisayar aldım. 144 Hertz monitörde verdi fakat ben eski kullandığım monitörle bunun arasında bir fark göremiyorum DisplayPort kablosuyla bağladım ekran 144 Hertz seçtim oyunlarda da dikey sabitlemeyi açıp 144 FPS'e sabitliyorum. Fakat eskiden oynadığım hissiyatla arasında bir fark göremedim. Bunların haricinde ekstradan bilmediğim bir ayar mı var acaba? Ve nedense bilgisayarın açılması 5 dakika falan sürüyor sebebi nedir? Format atsam çözülür mü? Sürekli Windows işareti dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD var mı içinde bir bakın derim anormal bir şey SSD olan sistemin 5dk da açılması umarım dost kazığı yememişsinizdir. Ben yedim daha önce çünkü.
Evet 240GB SSD var fakat sistem uefi değil. Bu kadar fark yaratır mı ? Normal pc açıkken falan hiçbir kasma donmam falan yok sadece bilgisayar açılırken yaşanıyor bu olay.
[/QUOTE]

Evet 240GB SSD var fakat sistem UEFI değil. Bu kadar fark yaratır mı? Normal PC açıkken falan hiçbir kasma donmam falan yok sadece bilgisayar açılırken yaşanıyor bu olay.

[/QUOTE]
Zanettmiyorum. Siz kesin emin misiniz gördünüz mü bizzat? HDD olda diyeceğim ki şöyle oldu böyle oldu ama SSD bu.

Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi günler dilerim. Bugün bir tanıdıktan çok cüzi bir fiyata Ryzen 5 2600, 32 GB 3000MHz RAM, RTX 2060 240 GB SSD'li bir bilgisayar aldım. 144 Hertz monitörde verdi fakat ben eski kullandığım monitörle bunun arasında bir fark göremiyorum DisplayPort kablosuyla bağladım ekran 144 Hertz seçtim oyunlarda da dikey sabitlemeyi açıp 144 FPS'e sabitliyorum. Fakat eskiden oynadığım hissiyatla arasında bir fark göremedim. Bunların haricinde ekstradan bilmediğim bir ayar mı var acaba? Ve nedense bilgisayarın açılması 5 dakika falan sürüyor sebebi nedir? Format atsam çözülür mü? Sürekli Windows işareti dönüyor.
Doğrudan 144Hz monitöre bakınca farkı göremeyebilirsin. Eski monitöre yeniden bak ya da monitörü 60Hz olarak ayarla o zaman ne kadar akıcı olduğunu anlarsın 😀

Açılma sorunu için de bence format atın.

Zanettmiyorum. Siz kesin emin misiniz gördünüz mü bizzat? HDD olda diyeceğim ki şöyle oldu böyle oldu ama SSD bu.

Evet hocam PC'de SSD var Toshiba marka 240 GB az önce söktüm topladım tekrar temizleyip.
[/QUOTE]

Bilmiyorum o zaman yanlış yönlendirmek istemem seni kusra bakma bu kadar yetti bilgim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı