xmute
Hectopat
Arkadaslar merhaba. Oncelikle klavyem İngilizce yazim hatalari icin kusura bakmayin.
Benim sikintim su sekilde, bilgisayari aciyorum monitor klavye ve fare sikintisiz calisiyor hersey mukemmel. Ama arada sirada durduk yere monitor sinyal yok deyip kapaniyor klavyenin mausun elektirigi kesiliyor. Bir program acmaya calisirken ya da oyundayken kapaniyor. Res atiyorum duzeliyor. Dün Discord'u acarken mavi ekran verdi. Bugunde bilgisayar dondu ve sesler takili kaldi. Butun parcalari sokup taktim. BIOS pilini de sokup taktim ama sorunum duzelmedi. Bilgisayar setup su sekilde.
Anakart - ASUS Prime B450M-A.
İslemci - Ryzen 5 2600.
Ekran karti - ASUS ROG STRIX RX570 OC.
RAM - Corsair vengaence 8 GB 3000MHz LPX CL16.
Guc kaynagi ve kasa - Thermaltake V200 TG 600W 80+
Monitor - BenQ Zowie XL2411P 144Hz 1MS.
Mouse - stellseries Rival 600.
Klavye - Rampage X titan Blue Switch.
Sorunun neyden kaynaklandigini cözemedim format atmama ragmen düzelmedi. Tahminimce donanimsal bir sikinti var. Yardimlarinizi ve mesajlarinizi bekliyorum tesekkurler.
Benim sikintim su sekilde, bilgisayari aciyorum monitor klavye ve fare sikintisiz calisiyor hersey mukemmel. Ama arada sirada durduk yere monitor sinyal yok deyip kapaniyor klavyenin mausun elektirigi kesiliyor. Bir program acmaya calisirken ya da oyundayken kapaniyor. Res atiyorum duzeliyor. Dün Discord'u acarken mavi ekran verdi. Bugunde bilgisayar dondu ve sesler takili kaldi. Butun parcalari sokup taktim. BIOS pilini de sokup taktim ama sorunum duzelmedi. Bilgisayar setup su sekilde.
Anakart - ASUS Prime B450M-A.
İslemci - Ryzen 5 2600.
Ekran karti - ASUS ROG STRIX RX570 OC.
RAM - Corsair vengaence 8 GB 3000MHz LPX CL16.
Guc kaynagi ve kasa - Thermaltake V200 TG 600W 80+
Monitor - BenQ Zowie XL2411P 144Hz 1MS.
Mouse - stellseries Rival 600.
Klavye - Rampage X titan Blue Switch.
Sorunun neyden kaynaklandigini cözemedim format atmama ragmen düzelmedi. Tahminimce donanimsal bir sikinti var. Yardimlarinizi ve mesajlarinizi bekliyorum tesekkurler.
Son düzenleyen: Moderatör: