Ryzen 5 2600 sistem nasıldır?

emrproliant

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bir bilgisayar aldım arkadaşımdan 4500 TL fiyatına, özelliklerini yazacağım sizce iyi mi oyun oyanırmı. Akıl verirseniz çok sevinirim.

Özellikleri:
İşlemci Ryzen 5 2600.
RAM: 32 GB 3200.
Ekran kartı: RX 570.
Anakart: B450M K
SSD: 500 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir bilgisayar aldım arkadaşımdan 4500 TL fiyatına, özelliklerini yazacağım sizce iyi mi oyun oyanırmı. Akıl verirseniz çok sevinirim.

Özellikleri:
İşlemci Ryzen 5 2600.
RAM: 32 GB 3200.
Ekran kartı: RX 570.
Anakart: B450M K
SSD: 500 GB.

Benzer bir sisteme sahibim, oynanacak oyunlara göre değişir lakin 1080p için hala idare eder. Anakart 5. nesile kadar işlemcileri destekliyor. İleride sistemi yükseltme şansın var. Fiyatına göre güzel ticaret.

Benzer bir sisteme sahibim, oynanacak oyunlara göre değişir lakin 1080p için hala idare eder. Anakart 5. nesile kadar işlemcileri destekliyor. İleride sistemi yükseltme şansın var. Fiyatına göre güzel ticaret.

Evet fiytından dolayı kafama yattı zaten, bir işlemci atarım üstüne, şu an bile Rust oynatır diye düşünüyorum. Ama bir işlemci atarsam güzel makine olur gibi ya
Mevcut ekran kartı için bu işlemci yeterli ekran kartını fazlasıyla besliyor. Performans olarak çağ atlatmaz. Ekran kartını yükseltmeyeceksen fazla gerekli olduğunu sanmıyorum.
yok knk ekran kartını değişmeyi şuan düğünmüyorum, belki 1 2 ay sonra şöyle bi 10 bin masraf yapar adam ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı