Ryuumon
Decapat
Daha fazla
Merhaba,
Mevcut sistemimin parçaları aşağıdaki gibi:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Anakart: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 8 GB X 2 adet 3.200 MHz G.Skill RAM + 8 GB X 2 adet 3.600 MHz Corsair RAM
Ekran kartı: XFX 308 - RX 6600 XT 8 GB
PSU: 550W 80+
SSD: Adata su 650 480GB
M.2: Samsung EVO 970 256 GB
HDD: Western Digital 1TB
Monitör: MSI Optix MAG322CQP
Soğutucu: Snowman MT6s
Ekran kartı ve ilave RAM'i yeni aldım bu yüzden sadece işlemci anakart, PSU, kasayı değiştirmek istiyorum eğer mevcut soğutucu yetersiz gelir ise onu da değiştirebilirim.
Ayrıca bilgisayarımda şöyle bir sıkıntı mevcut tam ekran oyunlarda herhangi bir hata veya yeniden başlatma olmadan donuyor ara ara ekrandaki tüm grafikler tekrar yükleniyor video izlerken bir anda renkler değişiyor.
Bölgedeki bilgisayarcı abilere götürdüğümde kimse sorunu anlayamadı, bir ara bilgisayarı temizlerken işlemcinin ayağına sıvı macun bulaştırmıştım acaba o nedenle mi oldu bilemiyorum.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Herkese hayırlı bayramlar.
Mevcut sistemimin parçaları aşağıdaki gibi:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Anakart: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 8 GB X 2 adet 3.200 MHz G.Skill RAM + 8 GB X 2 adet 3.600 MHz Corsair RAM
Ekran kartı: XFX 308 - RX 6600 XT 8 GB
PSU: 550W 80+
SSD: Adata su 650 480GB
M.2: Samsung EVO 970 256 GB
HDD: Western Digital 1TB
Monitör: MSI Optix MAG322CQP
Soğutucu: Snowman MT6s
Ekran kartı ve ilave RAM'i yeni aldım bu yüzden sadece işlemci anakart, PSU, kasayı değiştirmek istiyorum eğer mevcut soğutucu yetersiz gelir ise onu da değiştirebilirim.
Ayrıca bilgisayarımda şöyle bir sıkıntı mevcut tam ekran oyunlarda herhangi bir hata veya yeniden başlatma olmadan donuyor ara ara ekrandaki tüm grafikler tekrar yükleniyor video izlerken bir anda renkler değişiyor.
Bölgedeki bilgisayarcı abilere götürdüğümde kimse sorunu anlayamadı, bir ara bilgisayarı temizlerken işlemcinin ayağına sıvı macun bulaştırmıştım acaba o nedenle mi oldu bilemiyorum.
Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.
Herkese hayırlı bayramlar.
Son düzenleyen: Moderatör: