Ryzen 5 2600 Sistemi Satıp Daha Düşük Performanslı Sistem Almak

Hocam bence yapmayın zevkleriniz değişebilir daha sonraları yeni çıkan bir oyunu oynamak istersiniz pişman olursunuz ne güzel bilgisayarınız var kalsın elinizde
Bazen öyle düşünüyorum, bazen de bu sistem bana fazla diyorum. Hakkını veremiyormuşum gibi geliyor sistemin. Öyle olunca da boşuna fazladan para harcamış oldum. Alırken düşüncem sistemi alıp birdaha değiştirmemek üzerineydi. Şimdi ne gerek varmış diyorum.

Bende sizin gibiydim hep CSGO oynardım ama 5 yıl boyunca oynamak sıktı bıraktım şimdi elimde bursum da var hangi oyunu satın alıp denesem farklılık olsa diye düşünüyorum belki sizde sıkılırsınız elinizden çıkarmayın sistemi

Millet bulamaz bunlar buldukça bunar.
Aza şükretmeyen çoğu hiç bulamaz

Son dönemde aldığım bilgisayar, telefon ve monitör olmak üzere daha bir çok şey için uzun araştırma sürelerinin ardından almış olmama rağmen ne gerek vardı düşüncesi her zaman oluyor. Ona rağmen bir yanım hala geliştirme peşinde. Sattiginiz zaman tahmin ettiğiniz kadar avantaj saglayamamaniz muhtemel, bence aldınız güle güle kullanın.

Aynı olaydan şikayetçiyim. İmzamdaki sistem ile çok oyunculu oyunlarda 8600K ve GTX 1070 ile aynı performansı alıyorum. Hatta gerisine düştüğüm oluyor. Cs zaten AMD düşmanı bir oyun bunu biliyoruz ancak çoğu güncel Battle Royale oyundada vasat performans veriyor. Ayrıca arkadaşların yaptığı şükredin tarzı yorumlara katılmıyorum. Elden çıkan para belli, geri dönüş olarak alınan performans belli. Bence sistemi komple satmadan, CPU ve Anakartı satabilirsin. Üstünede biraz para koyup İntele geçiş yapabilirsin diye düşünüyorum. Bende elime para geçince aynı işlemi yapıp 9600K'ya geçmeyi planlıyorum.

Merhaba, anakart-işlemciye fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…