kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 11 Haziran 2020 #1 Vatan'dan bu sistemi mağazadan toplattırabilir miyim? OEM bölümünden kalkmış toplattırabilirsem daha pahalıya gelir mi?
Vatan'dan bu sistemi mağazadan toplattırabilir miyim? OEM bölümünden kalkmış toplattırabilirsem daha pahalıya gelir mi?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Haziran 2020 #2 Daha kaliteli bir kasa seçilip SSD eklenmeli. Üstelik daha pahalıya gelecektir, haberiniz olsun.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 11 Haziran 2020 #3 Caner Uncu dedi: Daha kaliteli bir kasa seçilip SSD eklenmeli. Üstelik daha pahalıya gelecektir, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... OEM bölümünden kalksa bile toplatabilir miyim diye sormuştum Caner Uncu dedi: Daha kaliteli bir kasa seçilip SSD eklenmeli. Üstelik daha pahalıya gelecektir, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram eklettirip SSD almayı düşünüyorum
Caner Uncu dedi: Daha kaliteli bir kasa seçilip SSD eklenmeli. Üstelik daha pahalıya gelecektir, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... OEM bölümünden kalksa bile toplatabilir miyim diye sormuştum Caner Uncu dedi: Daha kaliteli bir kasa seçilip SSD eklenmeli. Üstelik daha pahalıya gelecektir, haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... 8 GB ram eklettirip SSD almayı düşünüyorum
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 11 Haziran 2020 #4 Parça parça evet, toplatabilirsiniz ama kampanyalı olduğu için aynı fiyata denk gelmez. Bu arada kasa ve PSU'nun da değiştirilmesi taraftarıyım. Xigmatek pek iyi değil, kasanın da hava akışı iyi durmuyor.
Parça parça evet, toplatabilirsiniz ama kampanyalı olduğu için aynı fiyata denk gelmez. Bu arada kasa ve PSU'nun da değiştirilmesi taraftarıyım. Xigmatek pek iyi değil, kasanın da hava akışı iyi durmuyor.
kaantekocak Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 164 11 Haziran 2020 #5 Caner Uncu dedi: Parça parça evet, toplatabilirsiniz ama kampanyalı olduğu için aynı fiyata denk gelmez. Bu arada kasa ve PSU'nun da değiştirilmesi taraftarıyım. Xigmatek pek iyi değil, kasanın da hava akışı iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hayırlı günler
Caner Uncu dedi: Parça parça evet, toplatabilirsiniz ama kampanyalı olduğu için aynı fiyata denk gelmez. Bu arada kasa ve PSU'nun da değiştirilmesi taraftarıyım. Xigmatek pek iyi değil, kasanın da hava akışı iyi durmuyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hayırlı günler