Arkadaşlar sistemdeki RAM'ler 2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000MHZ CL16 Single Kit ve single kit olduğu için her RAM 1500-1500 Mhz çalışıyor gibi birşey okudum forumdan. Bu doğru mudur doğruysa benim BİOS'tan yaptığım 3000 Mhz Boostu sıkıntı yaratıyor olabilir mi ?
Arkadaşlar sistemdeki RAM'ler 2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V Kırmızı DDR4 3000MHZ CL16 Single Kit ve single kit olduğu için her RAM 1500-1500 Mhz çalışıyor gibi birşey okudum forumdan. Bu doğru mudur doğruysa benim BİOS'tan yaptığım 3000 Mhz Boostu sıkıntı yaratıyor olabilir mi ?
Alakasız ve saçma bir şey böyle bir şey olmaz. Dual Channel olması daha iyidir ama Single diye belirttiğiniz gibi bir durum yaşanmaz.
Ayrıca anlık dropların sebebini net bir şekilde söyleyeyim size Monitör.
Alakasız ve saçma bir şey böyle bir şey olmaz. Dual Channel olması daha iyidir ama Single diye belirttiğiniz gibi bir durum yaşanmaz.
Ayrıca anlık dropların sebebini net bir şekilde söyleyeyim size Monitör.
[/QUOTE]
Monitörle tam olarak alakası nedir? Bende pubg de yaşıyorum bu durudumu.
Monitörünüzün marka modeli nedir? Şöyle söyleyeyim benzer durumdan bende çok çektim. Değiştirmediğim parça kalmadı bilgisayarda. En son MSI Mag27c 1ms 144hz olan monitörümü değiştirdim Samsung LC24FG73FQMXUF modeli ile. Şuan hiç bir takılma droplanma yok.
Monitörünüzün marka modeli nedir? Şöyle söyleyeyim benzer durumdan bende çok çektim. Değiştirmediğim parça kalmadı bilgisayarda. En son MSI Mag27c 1ms 144hz olan monitörümü değiştirdim Samsung LC24FG73FQMXUF modeli ile. Şuan hiç bir takılma droplanma yok.
Ben monitörü alırken sistemin Ultra ayarlarda 80-100 fps vereceğini ve az bi kayıpla bu monitörün işimi göreceğini düşündüm. Fakat hiç böyle bir sorun çıkaracağını düşünmedim. Aslında bir şekilde bunuda test etsem iyi olacak en azından iade ve değişim hakkım varken değerlendiririm.
Bu monitör ile ilgili asıl tepkime süresinin 1ms çok üzerinden olduğu söylentileri vardı. Benzer sorunlar yaşayan var mı bir araştırın derim. Ki bir kaç yerde okuduğumu hatırlıyorum bu gibi sorunlar yaşadıklarını.
Evet arkadaş an itibari ile sorunum çözülmüş sayılır. Sorunun kaynağı iste ne driverler ne windows nede psu biraz komik ama sorun güç ayarlarını yapmamış olmammış.Yaptığım tek şey Dengeliden Yüksek Performasa almak. Önerileriniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşırsamda çözüme en basitten gitmeye çalışacağım. Hepinize iyi forumlar