Ryzen 5 2600 ve Asrock B450M-HDV R4.0 sistemime Samsung Evo 860 Takabilir miyim?

Kaç GB? Ben 860 EVO 250 GB 315 TL’ye aldım.

Hocam SSD’yi gönderdiğim için 10 gündür bilgisayara erişimim yok. Sistem yeni, ağız tadıyla kullanamadım bile. SSD 2 güne elime geçer o zaman seve seve bilgilendiririm.

Kaç GB? Ben 860 EVO 250 GB 315 TL’ye aldım.

500 GB’yı kastediyordum. SU630’a bir şans daha tanıyacağım. Sorun çıkarırsa Samsung’a geçiş yapacağım.

Parası önemli değil diyorsanız Samsung Evo 860 alın derim. Olmazsa da Crucial BX500 alabilirsiniz Micron tarafından üretiliyor. Mevcut olarak kullanıyorum oldukça memnunum.

Parası önemli değil diyorsanız Samsung Evo 860 alın derim. Olmazsa da Crucial BX500 alabilirsiniz Micron tarafından üretiliyor. Mevcut olarak kullanıyorum oldukça memnunum.

BX500’ün ısınmasından şikayetçi olanlar var. Siz de yaşadınız mı böyle bir sıkıntı?

BX500’ün ısınmasından şikayetçi olanlar var. Siz de yaşadınız mı böyle bir sıkıntı?
Ben 240GB de yaşadım. 3 Adet var 3 ünde de yaşadım sorunu. Sadece de 240GB olanında duydum bu sorunu. Diğerlerinde sorun yok herhalde. Sözün özü 240GB BX500 almayın. Aşırı ısınıyor.

Hocam şu anda senin için baktım 29 derece de duruyor ama benimkisi 480Gb versiyonu. Belki 240 olanlar da sıkıntı vardır ama bende sorun yok şu ana kadar.

Benim önünde 120mm fan olduğu halde boşta 35 derece
O zaman benim şansıma iyi çıktı şu anda 1 saattir açık sıcaklık durumu bu;
Eki Görüntüle 469863

Benim Adata SU630 -şu resmi yanlış anlamadıysam eğer- 48 dereceydi. Hatta 50 oluyordu çoğu zaman.

Hocam bir özel mesaj atabilir misiniz acaba.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…