Ryzen 5 2600 ve Asus Rog Strix RX580 sistem toplama

Oğuz Cevapister

Centipat
Merhabalar, APU sistem toplayacaktım aynı fiyata geldiği için bu işlemci ve ekran kartıyla toplamaya karar kıldım. Seçtiklerim;
  • ASUS ROG STRIX Radeon RX580 T8G Gaming ekran kartı
  • AMD Ryzen 5 2600 işlemci
  • XPG 256 GB spectrıx S40G M.2 SSD
  • Corsair Vengeance LPX 3200MHz 2x8GB RAM
Anakart B450'nin ucuz bir modelini almayı düşünüyorum (mATX olmazsa iyi olur, sevmiyorum :)). Ucuz ve hava akımı iyi olan bir kasa ve PSU önerisi yapabilir misiniz? İşlemciyi 2600X yapmalı mıyım?

APU sistem toplayacaktım aynı fiyata geldiği için

Aynı fiyat nedir? Bütçen nedir? Bilmeden nasıl yorum yapalım? Ayrıca Apu nasıl normal sistemle aynı fiyata geliyor?

• AMD Ryzen 5 2600 işlemci
  • XPG 256 GB spectrıx S40G M.2 SSD
  • Corsair Vengeance LPX 3200MHz 2x8GB RAM
Anakart B450'nin ucuz bir modelini almayı düşünüyorum (mATX olmazsa iyi olur, sevmiyorum :)). Ucuz ve hava akımı iyi olan bir kasa ve PSU önerisi yapabilir misiniz? İşlemciyi 2600X yapmalı mıyım?

Neden bu işlemci, Neden M2 SSD neden 3200Mhz ram? Bu ekipmanlarla ne yapacaksın?
Neden 2600x yapasın? 2600x alacaksan ucuz anakart ile nasıl overclock yapacaksın? Overclock yapmayacaksan neden 2600x alasın?

Ucuz ve hava akımı iyi olan bir kasa ve PSU önerisi yapabilir misiniz?
Bütçe nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı