Ryzen 5 2600 ve B550 uyumlu çalışır mı?

toothlesshdk

Centipat
Merhaba arkadaşlar elimde Ryzen 5 2600 işlemci var ancak anakart A320 ve eksik kaldığını hissediyorum ondan B550 anakarta geçmek istiyorum ama Ryzen 3 dışında desteklenmediği söyleniyor. Şu anda anakart upgrade yaparsam işlemci upgrade de şart mı yoksa elimdeki ile 4. nesil Ryzen'e kadar idare edebilir miyim?

Bir arkadaşta görmüştüm şu an için çalışıyor ancak gelecek bir BIOS Update'i ile bunu engelleyebilirler riske atmaya hiç gerek yok ancak acil bir durumsa evet şu an için çalışır vaziyette

Anladım Ryzen 7 3700Xe geçiş yapabilirim diyordum da 4. nesil de yolda halihazırda ondan onları mı beklesem dedim

Bir aceleniz yoksa yeni seriye de bir göz atıp ondan sonra almanız daha iyi olur tabii ancak oldukça güzel bir işlemcidir kendisi bütçenizde varsa.

Hocam bende de aynı işlemci var bende B550-E almayı düşünüyorum mutlaka çalıştırmam lazım, işlemci ile anakartı aynı anda alamam, çalıştırmanın bir yolu yok mu? 5-6 ay idare etse yeter sonra işlemci alacağım zaten.

Dediğim gibi şu an halihazırda çalışır durumda ancak nereye kadar böyle devam edeceğini kestirmek imkansız.

benim o zaman planım şöyle anakartı alabiliyorum şu anda işlemciyi de alabileceğim yakın gelecekte ryzen 7 3700x aldığım zaman ikisini birlikte bilgisayarıma takarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…