Ryzen 5 2600 ve GTX 1050 TI Sisteme İleri Dönük PSU Önerisi

benli11

Megapat
Daha fazla  
  • Ryzen 5 2600
  • Asus Prime B350-K
  • Asus Cerberus 1050TI OC
Sistemin bileşenleri bunlar. Anakartta 24 pin ve 8 pin girişleri bulunuyor. 2 tane HDD var. İlerde GTX 1060 6 GB gibi ekran kartı destekleyecek bir PSU tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün ise 300 en fazla 400tl bütçe var. Benim 5-6 senelik PSU'm vardı, bilgisayara start vermiyor. Eğer 24pin kablosuyla biraz oynarsam start veriyor, bunda sıkıntı PSU dadır dimi? Not: start verdiğinde ekran kartı çalışmıyor. PSU 600w.

Mümkün ise 300 en fazla 400tl bütçe var. Benim 5-6 senelik PSU'm vardı, bilgisayara start vermiyor. Eğer 24pin kablosuyla biraz oynarsam start veriyor, bunda sıkıntı PSU dadır dimi? Not: start verdiğinde ekran kartı çalışmıyor. PSU 600w.

Hocam verdiğin bütçe aralığına sana şu PSU'yu tavsiye edebilirim: High Power 700W 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı

High Power kullandığım bir marka. Bu modelin 80+ sertifikası var ve 12V net çıkışı 630W. İleriye dönük olarak işini görecektir. Tek dezavantajı modüler olmaması. Forum kurallarına uygun mu bilmiyorum ama ben şu an 350 TL'ye (Modüler ve Seasonic olduğu için:)) Seasonic 620W 80+ Bronze M12 II Evo Modüler güç kaynağımı satıyorum. (Letgo'da) 1 yıl daha garantisi devam ediyor. Düşünürsen iletişime geçebilirsin. Sistemime yaptığım eklentiler sebebiyle High Power Super GD 850W 80+ Gold Modüler PSU'yu aldım ve ondan da son derece memnunum. Zaten bu doğrultuda sana High Power tavsiye ettim. Eğer modüler olmaması sıkıntı değil diyorsan, attığım PSU'yu satın alabilirsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı