Selamun Aleykum arkadaslar benim bir sorunum var ve bu sorun neyden kaynaklanıyor anlamiş degilim ryzen 2600 + gtx 1060 + 8gb 3000 mhz ram + 240 gb ssd + asrock b450 anakart ve 144 hz monitorlu sistemim var ve daha 10 gun oluyor sistemi alali pubg de anlik gpu kullanimim ani hareketlerde fareyi aniden saga sola cevirirken %98 kullanirken %40 lara %30 lara fln dusuyor ve buda fps droplara neden oluyor anlik takilmalara neden oluyor sadece pubg de olur gibi geri kalan oyunlarda gta 5 , cs go , tom raider , mafia 3 , pes 2019 da boyle bir sorun gormedim henüz. Sistemi baska bir gtx 1060 la denedik sorun ayni , 16 gb ram denedik 8 gb yetmiyordur diye sorun yine ayni , baska bir guc kaynagi denedik sorun yine ayni tek birsey kaliyor oda islemci arkadasimda intel i 8500 gtx 1060 li sistemi var hic birsekilde sorun yasamiyor buda benim aklima intelin 1920 1080 de tekli cekirdek ustunlugu oldugu icin ryzen serisi tekli cekirdek konusunda performansi dusuk oldugu icin sorun yasiyorum gibime geliyor bide bir yerde okudum pubg tekli cekirdekde daha iyi performans veriyor diye. Sorunlarimi detayli bir sekilde anlatmaya calistim ayni soruari yasiyoruz cozdunmu sorununu sen