Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 sistem toplama

Keegan123

Hectopat
Daha fazla  
Güncel oyunları kasmadan rahatça oynayabilmek için bir bilgisayar topladım sizce nasıl?
5.500 TL bütçeye göre ayarlanmış bir sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana biraz pahalı geldi gibi. Çünkü o fiyata RTX dizilebiliyor.
Örnek olması içinde şunu atayım.

Eğer GTX serisinden olsun derseniz şunu da bırakayım. HDD ekletip fiyatı tam 5500₺ 'ye çekmek mümkün

Son düzenleme:
Bana biraz pahalı geldi gibi. Çünkü o fiyata RTX dizilebiliyor.
Örnek olması içinde şunu atayım.

Eğer GTX serisinden olsun derseniz şunu da bırakayım. HDD ekletip fiyatı tam 5500₺ 'ye çekmek mümkün

bu rtx2060 da ssd yok sanırsam ona birde ssd eklesek 5900 Tl civarını bulur.
gtx 1070 biraz daha mantıklı gibi geldi. ama 8 gb ram olması da kötü. artık takviye yapılır

Ryzen 5 2600 1150TL
RTX 2060 2359TL
8GB RAM 320TL
MasterBox Lite 5 689TL
ASUS PRİME B450M-K 550TL
1TB 7200RPM HDD 270TL
240GB JD SSD 200TL
Toplam 5538TL ile böyle bir sistem toplayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sisteme aynı ramden bir tane daha alarak takviye yapabilirsiniz.
rtx 2060'ı düşürsek modeli onun yerıne rami yükseltsek. birde msı bir yazılımı sayesınde anakartlarda ssd yı m2 ssd yı hdd ıle bırlestırebılıyormusuz oyle bır anakart olsa nasıl olur?

rtx 2060'ı düşürsek modeli onun yerıne rami yükseltsek. birde msı bir yazılımı sayesınde anakartlarda ssd yı m2 ssd yı hdd ıle bırlestırebılıyormusuz oyle bır anakart olsa nasıl olur?
Dediğiniz özelliği ilk defa duyuyorum o yüzden bilgim yok. RTX 2060 yerine GTX 1660Ti alıp rami 16GB yapabilirsiniz.

Hocam YouTube incelemeleri mevcut hatta tecnopatta inceledi sonra konunun altına gelen yorumları gördük. Önerim zorunda kalmadıkça bu kasanın alınmaması.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı