Ryzen 5 2600 ve GTX 1060 Sisteme PSU Önerisi

Zaten öyle yaptım sonuç 225 Watt.

Hocam sonuç olarak bana önerebileceğiniz model ya da markalar var mı acaba şu an kullandığım marka çok kötü lite power 500w psu

Hocam sonuç olarak bana önerebileceğiniz model ya da markalar var mı acaba şu an kullandığım marka çok kötü lite power 500w psu
Bütçenizi belirtin.
350TL bandında önericeğim ürün: Be Quiet! BN287 SYSTEM POWER 9 500W 80+ Bronz Güç Kaynağı Power Supply / PSU

440TL bandına çıkabilirseniz tavisyem bu üründür.
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri
Marka yerine, modele göre yorum yapın genellikle sık düşülen bir hatadır.

Sessiz çalışabilmesi için sana fan kontrolcü (fanları yüke göre hızlanan) bir psu lazım.

Benim kullandığım güç kaynağı ;

Gayet sessiz verimliliği de çok güzel. Fanları yüke göre hızlanıyor. Kabloları tamamen siyah, diğer güç kaynaklarındaki gibi kırmızı sarı renkler kasanın görüntüsünü bozmuyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…