Ryzen 5 2600 ve GTX 1070 Ti sistem düşük oyun performansı

Seikatsu Shimaru

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçtiğimiz haftalarda güvenilir bir kişiden elden teslimat ile MSI GTX 1070 Ti grafik kartını aldım fakat şu anlık performansı beni pek tatmin etmedi. Ben de bir sıkıntı olup olmadığı konusunda sizlere danışmak istedim.

Sistemim:
  • Ryzen 5 2600
  • MSI GTX 1070 Ti
  • 8 GB 3000 MHz CL15 RAM
  • Toshiba 240 GB SSD
  • 1 TB 7200 64 Hard Disk
  • Asus Prime B450M-K
Bu sistemle crackli AC Origins oynadığımda 60-40 FPS aralığında bir performans alıyorum, bazen daha da düşüyor. 1080p ultra ayarlarda internetten GTX 1070 ve Ryzen 5 1600 işlemci ile 60-70 FPS, min 50 FPS alanlar var. Oyun crackli olduğundan olabilir diye düşündüm. PUBG'de 60-100 arası bir FPS alıyorum ultra ayarlarda. AC Origins oynarken GPU usage hiç sabit değil, %40-%97-98 aralığında sürekli değişiyor. Yardımcı olabilirseniz, görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunlar için teknik destek sağlamıyoruz. Diğer oyunlarda sorun yoksa, sorunun sebebini zaten kendiniz de söylemişsiniz.
 
Korsan oyunlar için teknik destek sağlamıyoruz. Diğer oyunlarda sorun yoksa, sorunun sebebini zaten kendiniz de söylemişsiniz.
O sisteme sahip olup hala korsan mı oynuyorsunuz ?
Artık bıkmadınızmı şu korsan oyunlardan ? GTX 1070 Ti sistem topluyabiliyorsanız oyun alamıyorsanız GTX 1070'e indirip Ti ile normal arasındaki fark ile oyun alın.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

------------------
Korsana hayır diyoruz. :D:D
 
Son düzenleme:
Anti korsan team basmış burayı. Korsan oyun alınır ancak skidrow falan sağlam party lerden indirmen gerek en stabili onlar çıkartıyor.
Anlamak istemiyorsunuz heralde ? Bu forumda korsan oyun için ne destek, ne de teknik destek var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamak istemiyorsunuz heralde ? Bu forumda korsan oyun için ne destek nede teknik destek var.
Kardeşim senin yardımına muhtaç değil insanlar ben de onu demek istiyorum git 500 lira para ver al bize ne Allah Allah :D Ben kendi bilgim kadarıyla yardım ettim arkadaşa. Gölge yapma.
GTX 1070'e indirip Ti ile normal arasındaki fark ile oyun alın.
Hayatımda bundan daha saçma çok az cevap gördüm tebrik ederem.
 
Kardeşim senin yardımına muhtaç değil insanlar ben de onu demek istiyorum git 500 lira para ver al bize ne Allah Allah :D Ben kendi bilgim kadarıyla yardım ettim arkadaşa. Gölge yapma.

Hayatımda bundan daha saçma çok az cevap gördüm tebrik ederem.
Ben yardıma muhtaç oldunu sölemiyorum diyorumki bu forumda korsan hakkında konuşmak yasak. Kurallar bu şekilde.
 
Arkadaşlar sistemi yeni topladığımdan AC Origins'i crackli indirip oynama kararı aldım. Onun dışında The Witcher 3 ve benzeri oyunlarım var ve orijinaller. Sadece nasıl bir performans alacağımı merak ettim. Bitireceğim bir seri değil ki, 1070 Ti'lı PC aldığım için paramın bol olduğunu düşünen arkadaşlar var. Ben size diyebilir miyim, siz bana bunları diyosanız paranız boldur. Her çıkan oyunu alsanıza, bunu ben nasıl size diyemiyorsam sizin de bunu söylerken biraz düşünmeniz gerek. Ben de korsan hastası bir insan değilim. Orijinalini alıp o şekilde değerlendirip size soru sormayı tabii ben de isterdim üstelik yeni çıkacak AC Odyssey için kim 300 TL ve üzeri para verir, merak içerisindeyim. Ne de olsa bir Witcher ya da Battlefield değil. Teşekkürler cevaplarınız için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı