FPS değerlerini kullanan kişiler dışında net bir şekilde söyleyebilecek olan yoktur sanırım. Bunun için benchmarklara bakabilirsin. 2 Önerim olacak bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan B450M için Mortar olan versiyonunu. Barracuda içinse FireCuda SSHDD almanı öneririm.
Ve ve ve ve :
<- 2 Saat 1080p Ultra ayarlarda inceleme yapmış bakabilirsin
Not olarak: Aklıma gelmişken öneri olarak söylemiyorum VEGA56 ile 1660 karşılaştırması yapmanı öneririm. Fakat Vega56'nın daha fazla güç harcadığınıda unutmamak gerekir.
Kasa olarak bunu almanızı öneririm ayriyetten 650 watt'lık güç kaynağıda içinde var 290 liralık bir bütçe kalıyor o paraylada 1660'ı 1660 TI'ya yükseltebilirsin
Kasa olarak bunu almanızı öneririm ayriyetten 650 watt'lık güç kaynağıda içinde var 290 liralık bir bütçe kalıyor o paraylada 1660'ı 1660 TI'ya yükseltebilirsin
frisby kasanın nesi var moron musun canım kardeşim benim ? masanın üstüne koyucaksın öyle durucak teneke parçasından başka birşey değil boş yapma istersen daha fazla.
Aynen boş teneke. Sonra gelip işlemcim ısınıyor ekran kartım 90 derece demeyin. Boş teneke varsa o şey sensin, kafanın içi bomboş. Bilgisizsin bari sus. Tüm sisteme güç veren şey PSU, neden kalitesiz ürün alsın? Git kendin rezil ürünleri al.