Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Super sistem nasıl?

Berkantuzelll

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım/Teknik Servis/Bilişim Mezunu
Merhaba arkadaşlar özelliklerini söylüyorum, uygun almış mıyım sizce?
Anakart: MSI B450M PRO- M.2 Max.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super Gaming X.
RAM: 3200MHz 16 GB C16 (2x8)
SSD: Kingston M.2 SSD SA400M8 240GB.
Kasa: FSP cmt 120A (4RGB mevcut)
Power Supply: FSP Hyper K 500 500W 80+ eu.
Toplam: 5706TL
image.png

Son düzenleme:
Inventus mu? Ben oradan sıparıs vermem bir daha satın almadan once 2600 alacaktım 3200G ile arasında fark var mı dıye sormustum yok dedıler 3200 aldım ve su anda Del'ı FPS düşmesi sorunu yasıyorum OC'de yapılmamıs sanırsam 2 haftadır da musterı temsılcılerıne ulasamıyorum bilgin olsun sorun yaşarsan ulaşman biraz zor bu arada hayırlı olsun güzel sistem :)

Inventus mu? Ben oradan sıparıs vermem bir daha satın almadan once 2600 alacaktım 3200G ile arasında fark var mı dıye sormustum yok dedıler 3200 aldım ve su anda Del'ı FPS düşmesi sorunu yasıyorum OC'de yapılmamıs sanırsam 2 haftadır da musterı temsılcılerıne ulasamıyorum bilgin olsun sorun yaşarsan ulaşman biraz zor bu arada hayırlı olsun güzel sistem :)
3200 hatırladığım kadarıyla 6/6'idi değil mi ? Keşke 12 çekirdekliyi alsaydınız, evet malesef ki ulaşma konusunda sorun var, ne mailler nede telefonlara bakılmıyor, birde telefonda 30dk bekletip kapatıyorlar, umarım sistem ocli gelir not kısmında belirtmiştim hayırlısı bakalım,teşekkürler görüşünüz için.
Sistemi uygun bir fiyata almışsınız.
Malum dolar aldı başını gidiyor. Hayırlı olsun 😇
Teşekkür ederim görüşleriniz için😇, birde elime geçse daha gelmedi çok sabırsızım 😂.

O konuda haklarını yemem ben 1 ay önce verdim hızlı geldı corona vb durumlardan dolayı sabırsızlanmamak gerek geç olsun güç olmasın :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı