Ensar Kaplan
Hectopat
- Ryzen 5 2600,
- MSI GTX 1660 Tİ Gaming X,
- 2xCorsair 3000MHz RAM,
- MSI B450M Pro VHD Plus,
- Sharkoon TG5 RGB kasa
- Corsair VS550 550W 80 Plus
Son düzenleyen: Moderatör:
Katılıyorum. AMD Ryzen 3.Nesil ile bazı oyunlarda çok büyük performans artışı (CSGO,PUBG) elde etti.Güzel, R5 3600 alabilirseniz onu alın tek çekirdek performansı çok daha iyi.
550W ileriye dönüklük açısından gayet yeterli zaten, daha üstünü almaya gerek yok. Teknoloji geliştikçe güç tüketimleri zaten düşüyor. Ayrıca o PSU 2018 çıkışlı, eski VS sürümü değil. Yenisinde böyle bir sıkıntı var mı bilmiyorum.Katılıyorum. AMD Ryzen 3.Nesil ile bazı oyunlarda çok büyük performans artışı (CSGO,PUBG) elde etti.
Birde size önerim o PSU'yu değiştirin. Hem ileriye dönük olması açısından, hemde o PSU biraz sesli çalışıyor.
Hocam bir arkadaşım 3-4 ay önce satın aldı. Bu problem çok sorun yaşatmadı ona. ses takıntısı olan insanlar için iyi bir tercih değil. Geleyim ileriye dönüklülük kısmına arkadaş OC'ye ihtiyaç duyabilir, ilerde sistemini güncelleyebilir,yeni bileşenler satın alabilir. Bu bağlamda 600 veya 650 Watt'lık bir PSU daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ek olarak Power Consumption - Nvidia GeForce GTX 1660 Ti 6GB Review: Turing Without The RTX 1660 Tİ modelinin Güç tüketimi.550W ileriye dönüklük açısından gayet yeterli zaten, daha üstünü almaya gerek yok. Teknoloji geliştikçe güç tüketimleri zaten düşüyor. Ayrıca o PSU 2018 çıkışlı, eski VS sürümü değil. Yenisinde böyle bir sıkıntı var mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.