Ryzen 5 2600 ve GTX 1660Ti GPU-CPU Kullanımı ve Anlık FPS Düşüşü

O kadar para verip sistem topladım, boşunaymış, farklı oyunlarda aynı sorunu yaşıyor musun ?
Pubg de çok belirgin oluyor. Fornite ve Apex'te de oluyor ama pubg de olduğu kadar değil. Benim kart rx 590 işlemci 2600 ram 16. Amd'den kaynaklı olduğunu düşünüyodum ama nvidia kullancılarındada varmış bu sorun. Bu sorunla alakalı baya bir konu açıldı takip ediyorum hepsini olumlu bir sonuç çıkmadı ne yazıkki.

Pubg'yi 1 maç denedim ve ben gariptir pubg'de böyle bir sorunla karşılaşmadım, Just Cause 3'te de hiç denk gelmedi.GTA 5'te 3 saatlik oynamada 1 kere oldu o da kaplama yüklenmesi dolayısıylaydı sanırım. En büyük problemi BDO'da yaşıyorum.

Takılmalar olurken telefonla video çekip atabilirmisiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video eski bilgisayarımdaki soruna ait ama zaten aynısı olduğu için tekrar çekmeye gerek yok sanırım. Dakika 1.17-1.23 arasına bakabilirsiniz.

bence %1 %0.1 fps değerleri varya onlardan biri olabilir %1 fps değeri ne diye soracaksan 100 fps değerinden en düşüğü diye biliyorum rtx 2060 gibi yeni ve güçlü bir ekran kartının bile bazı oyunlarda %1 fps değeri düşük olabiliyor o yüzden kaynaklı olabilir

Tam olarak anlamadım açıkçası, gtx 1050de de yaşıyordum bu sorunu.

aslında technopat son videosunda bunu açıklıyorlar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
18:30 dan itibaren izle ve iyi dine anlayacaksındır

Merhaba konuyu merakla takip ettim ve bence sistemle ilgili bir sıkıntın yok. İzlediğim technopat videolarında böyle anlık donmalarin internet bağlantısı ile de alakalı olabileceği söyleniyordu. Eğer offline oyunlarda bu sorunu yasamiyorsan, internet baglantini ve modemini bir kontrol ettirmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…