A Ayhan Doğa Hectopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2019 #1 İlk defa bilgisayarı kendi ellerimle toplayacağım. Bilmediğim tek konu BIOS Update. Halihazırda çalışan sistemlerde nasıl yapılır biliyorum fakat ilk defa açılacak sistemde nasıl olur bilmiyorum. Bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor?
İlk defa bilgisayarı kendi ellerimle toplayacağım. Bilmediğim tek konu BIOS Update. Halihazırda çalışan sistemlerde nasıl yapılır biliyorum fakat ilk defa açılacak sistemde nasıl olur bilmiyorum. Bu işlemi nasıl yapmam gerekiyor?
Yolun Yolcusu Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 747 30 Ağustos 2019 #2 aldığınız sitelerde çoğunluk bios update edip yolluyor sizde öyle bir durum varmı.
A Ayhan Doğa Hectopat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2019 #3 Yolun Yolcusu dedi: aldığınız sitelerde çoğunluk bios update edip yolluyor sizde öyle bir durum varmı. Genişletmek için tıkla... Vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum
Yolun Yolcusu dedi: aldığınız sitelerde çoğunluk bios update edip yolluyor sizde öyle bir durum varmı. Genişletmek için tıkla... Vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum