Ryzen 5 2600 ve MSI GTX 1060 Sistem Toplama

Atahan Tanis

Kilopat
Daha fazla  
Vatan'da olan KDV indirimi ve doların da su an genel ortama göre düşük olması sebebıyle abimin de ihtiyacı olduğu için ona bir bilgisayar topladım. Vatan'dan alacağız ve monitörlü topladığımız için fiyatta 6700 üzerine çıkamıyoruz. Yani GTX 1070 Ti'li sistem için 2K monitör alamayız. Şimdiden teşekkürler.

PC.PNG

Yorum yaparsanız iyi olur bilgili arkadaşlar, biraz acil çünkü :D

Son düzenleme:
Vatan'da olan KDV indirimi ve doların da su an genel ortama göre düşük olması sebebıyle abimin de ihtiyacı olduğu için ona bir bilgisayar topladım. Vatan'dan alacağız ve monitörlü topladığımız için fiyatta 6700 üzerine çıkamıyoruz. Yani GTX 1070 Ti'li sistem için 2K monitör alamayız. Şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 330974
Yorum yaparsanız iyi olur bilgili arkadaşlar, biraz acil çünkü :D
Ben de sistem topluyorum şu anda ve aynı parçaları kullanmışız :)
Eğer çok fazla arşiviniz yoksa SSD'yi aynı modelin 240 GB'ını alın ve harddiski kaldırın. Onun dışında gayet iyi gözüküyor.

Ben de sistem topluyorum şu anda ve aynı parçaları kullanmışız :)
Eğer çok fazla arşiviniz yoksa SSD'yi aynı modelin 240 GB'ını alın ve harddiski kaldırın. Onun dışında gayet iyi gözüküyor.
Tamamdır eyvallah.Harddiski büyük ihtimal doldurur abim o bakımdan ilerde hem ram hem de ssd takviyesiyle sistem tamamlanır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı