Tam emin bir cevap veremem ama bende de RX 580 R5 1600AF ile de ayını sorunu yaşıyorum ama kafaya takılacak bir şey değil...GPU kullanımı %50-60 civarında geziniyor. İşlemcim Ryzen 5 2600. Sadece GTA V'de oluyor. Nedeni nedir?
Valla bende işlmeci %80 lerdeyken ekran kartım %60'ta falan dolanıyor ve 150fpslerde oyunyorum en yüksekte çok ta memnunum.GTA V işlemciye yüklenen bir oyun ama %50-60 değerler de düşük görünüyor. Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını arttırmayı deneyin. Benim ekran kartı da sıcaklık olarak 60 derecelerde gezerken işlemci maşallah 75'e ulaşıyor 1 saatte. Yapacak bir şey yok.
Zaten ultra grafiklerde oynuyorum. İşlemci sıcaklığım o kadar olmasa da 70 civarında geziniyor.GTA V işlemciye yüklenen bir oyun ama %50-60 değerler de düşük görünüyor. Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını arttırmayı deneyin. Benim ekran kartı da sıcaklık olarak 60 derecelerde gezerken işlemci maşallah 75'e ulaşıyor 1 saatte. Yapacak bir şey yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.