Ryzen 5 2600 ve RX 570 sisteme güç kaynağı önerisi

Sametgulger2

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir elimdeki sisteme yeni parçalar alacağım diye bekliyorum. Hazır Vatan'da güzel indirimler varken kaçırmak istemedim.
  • Ryzen 2600 - 1077 TL
  • MSI B450M PRO-M2 V2 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3400 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart - 424 TL
  • CORSAIR 8GB (1x8GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram - 343 Tl
Toplam 1846 TL

Bu bileşenleri satın alacağım. Bunu alma şunu al senin için daha iyi olur gibi önerilerinize açığım. Ve bu sisteme bir de güç kaynağı almam gerekiyor, öneride bulunabilir misiniz? Kullandığım ekran kartı RX 570.

Bütçe : 2400 TL

Konuyu hortlatmış olacağım ama. @BBayraktar hocam vatan'dan mı aldınız? Kasa nasıl? Çünkü üzerindeki Psu VS serisiymiş. 2018 versiyonları değil ama eskileri kronik sorunluymuş galiba. Kasa ve psu dan memnun musunuz?
Kusura bakmayın ben de biraz geç cevap veriyorum.Kasayı Şubat ayından beri kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.RX 570 ile kullanıyorum.Vatan'dan almıştım,çünkü KDV indiriminden dolayı orada ucuzdu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı