FSP, Cooler Master, Aerocool, High Power gibi uygun fiyatlı ürünleri de olan kaliteli markalara bakabilirsiniz. Bütçe 600-650W almaya yetmezse 500W bir model de yeterli gelecektir.
Bu arada aynı işlemciyi kullanıyorum 3.9GHz için 1.425V neden ? Ben 1.17V civarında stabil kullanıyorum.
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
Rampage RMP-600-80P 600 W 12 CM 80+ Fanlı Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Arkadaşın dediği gibi PSU için az bütçe ayırmışsınız ancak bunun yeterli olacağını düşünüyorum
Biliyorum ama bütçesi kısıtlı. Zaten her şeyi alıp PSU da bütçe kısmayı anlamıyorum tüm sistemi aktif hale getiren bir parça çok önemli yani ucuz ya da kalitesiz ürünler kesinlikle alınmamalı. Ben en azından bunun alınmasını öneriyorum;
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...