Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistem Tavsiyesi

ASRock Phantom Gaming X Radeon RX580 8GB
Corsair VS650 650W 80+ Güç Kaynağı
Corsair Hydro Series H45 Sıvı Soğutma
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz AM4 6C/12T 65W 19MB
James Donkey JD480 480GB 3D Nand 2.5" 510MB-480MB/sn SSD Disk
Gigabyte B450M AM4 AMD B450 micro ATX Anakart
Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz RAM
Aerocool Cylon RGB Midi-Tower siyah Mini tower ATX Bilgisayar Kasası

Sistemimdeki toplamak istediğim ürünler bunlar sizce nasıl ve yeni nesil güncel oyunlarda (PUBG, APEX LEGENDS, CS-GO, PUBG MOBİLE ) kaç FPS alırım? Sistende bu olmamış bunun yerine bu daha iyi tarzi önerilere açıgım teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
sistemin aynisi bende var üstat itopyada bu sekilde bi kampanya vardi ordan aldim yazdigin tum seyler benim kasa ekipmanlarının aynisi ben memnunun pubg de ultrada 80 100 arasi fps aliniyo yeni cikan tum oyunlari ultrada oynayabiliyosun sadece metro exodusda ultrada taklma oluyo oda oyunun hatalı olusundan oyunda optimize sorunu var ondan pisman olmayacagin bi sistem bu

3000 TL bütçe ile PUBG'de mediumda 100 FPS alsam olur. Ayrıca CS:GO'da 100-150 FPS olacak bir sistem önerebilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olan olmayan herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben sizinkine bakmamıştım. Thaldrin pc'ler sağlam olduğu için direk itopya'dan bunu attım sonradan farkettim ki sizde aynısını atmıştınız. En azından soruyu soran arkadaş pc'nin iyi olduğuna daha iyi inanır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı