Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

Aserdar

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum bütçem 5000 TL. Monitör dahil bir sistem düşünüyorum. Kendi bildiğimce bu sistemi düşündüm. Yorumlarınızı merak ediyorum. Toplam 5619 TL tuttu, daha da düşmüyor maalesef. Sizin önerileriniz neler olur? Ayrıca Black Friday beklemeye değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güzel İndirimler Yakalamışsınız.
İndirimleri İyi Olanları(Ekran Kartı Gibi)Şimdi Alabilirsiniz.Diğer Parçalarıda Black Fridayde Alabilirsiniz.Black Friday Beklemeye Değer.
Harddisk Göremedim.
FreeSync Monitör Önerisi:Lg 24Mp59g 24" 1Ms Full Hd Led Monitör Fiyatı ve Özellikleri

aerocool markalı kasanın içinde 600w psu da mevcut o yüzden o şekilde seçtim. Asrock anakart nasıldır, bir fikriniz var mı acaba ?

Aerocool markalı kasanın içinde 600w psu da mevcut o yüzden o şekilde seçtim. Asrock anakart nasıldır, bir fikriniz var mı acaba ?
Asrock Anakart en iyi anakart firması listesinde 3 üncü sırada olan bir kart ancak Türkiye'de çok tanınmayan türlerden. Şahsen ben sistem alabilirsem Allah'ın izniyle alacağım anakart türü.

AsRock Anakart Kalitesi Nasıl ?

Sistem güzel sadece monitörü şununla değiştirmelisin bence.
AOC G2260VWQ6 21.5" 75 Hz 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı

Keşke kampanyaları takip etseydiniz ben 1 hafta önce SAPPHİRE NİTRO RX580 4GB modelini 1219 TL'ye almıştım.
Evet, ben de dün dediğiniz ekran kartını 1219 TL'ye aldım. Anakart olarak Vatan Bilgisayar'ın web e özel fiyatıyla MSİ B450M PRO anakartını 469 TL'ye buldum. Bütçe çok kısıtlı olduğu için fiyat konusunda seçici gidiyorum. PSU ile birlikte kasa alacağım. Maksimum bütçe 500- 600 Mid kasa arıyorum biraz zor gibi ama bakalım Sizin önerilerinize de açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…