Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistem Toplama

Emrelyyn

Centipat
Fotoğrafta bilgileri olan sistem nasıl acaba iş görür mü? Teşekkürler.

Screenshot_20190712-173113.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünleri hazır sistem şeklinde aldım fakat işlemci ve ekran kartını yükselttim. Ama ileride belirttiğiniz ürünler değiştirmeyi düşünüyorum ayrıca darboğaz olurmu acaba bu şekilde ve 500 wtt yeterli olurmu?

Almışken Ryzen 3 3600 alabilirsin. Kasa, PSU ve SSD olmamış. Ayrıca 2x8 RAM yapmalısın. 500 Watt yeterli olur.

Ürünleri hazır sistem şeklinde aldım fakat işlemci ve ekran kartını yükselttim. Ama ileride belirttiğiniz ürünler değiştirmeyi düşünüyorum ayrıca darboğaz olurmu acaba bu şekilde ve 500 wtt yeterli olurmu?
Ben de bilgisayar topladım dostum.
Tavsiyelerim:
N11 gibi sitelerden, donanım haber çek satış takas bölümünden bak. Kuponu olan hesapları ucuz. 33 TL indirim 1000 TL üstüne sanırım. Ryzen 5 2600'ü yaklaşık 920₺'ye aldım kuponla. Seastone Strider 500W PSU aldım, Yukko.com'dan Sapphire Pulse RX 570 8 GB (989₺) aldım. RX 580 alıyorsan bence 8 GB almalısın. Bu kartı aldığında 2-3 sene kullanırsın ve 4 GB bile bu sıralarda düşük geliyor. RAM 230₺.
Bu arada Yukko yeni kayıt olanlara verdiği kuponla ucuza geliyor çoğu şey. Güvenilir site zaten. Aldım, 24 saat içinde evime geldi. Tekirdağ'da oturuyorum.
Almışken Ryzen 3 3600 alabilirsin. Kasa, PSU ve SSD olmamış. Ayrıca 2x8 RAM yapmalısın. 500 Watt yeterli olur.
Adamın bütçesi olsa zaten böyle bir sistem dizmez. 16 GB RAM ve 500₺ daha pahalı bir işlemci önermek garip... Parası olsa koyar oraya 3800X.

Dostum kasa harici 3130 tuttu yani sana şöyle söyliyim 3000 tl ye r5 2600 ve rx 580 sığdıramazsın. Yani kısaca bir yerden kısman gerek psu dan kesinlikle kısmanı önermiyorum e azından marka olarak yani elinde olsa cooler master mb511 al diyecegim ama butce kisitli ben boyle bir sistem kurdum ustteki sistemde psu kisitlanmis psu en onemli bilesenlerden biridir en ufak bir elektrik kesintisinde butun sitemden olabilirsin kasa secimini sana biraktim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı