Ryzen 5 2600 ve RX 580 sistem toplama

dkusbazoglu

Hectopat
Daha fazla  
Şu sistem hazır bir şekilde satılıyor. Bu sistemi almamı önerir misiniz?
Pek fazla anlamıyorum sistem toplamadan, çoğu oyunu sıkıntısız güzel FPS'lerle oynatsın yeterli bana.
Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  • AMD RYZEN5-2600 3.4 GHz İşlemci
  • ASUS B450M-DRAGON Anakart
  • ASUS ROG-STRIX-RX580-T8G-Gaming Ekran Kartı
  • Crucial Ballistix 16 GB 3000MHz DDR4 Soğutuculu
  • Crucial 480GB SSD Disk
  • Genesis Irid 300 Red Mid Tower Kasa Siyah
  • FSP Aktif PFC 500W 85+ Güç Kaynağı
  • FreeDOS İşletim Sistemi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün hazır şekilde satılan fiyatı nedir. Dahada önemlisi sizin bütçeniz ve genelde oynadığınız oyunlar nedir. Yukarıda yazdığınız sistem uyumlu ve üst düzey olmasa da bazı oyunlarda gayet güzel FPS'ler elde edebilirsiniz. Ama bütçe belirtirseniz belki daha sağlıklı ve üst düzey bir sistem toplanabilir( ürünün satılan fiyatını bilmediğimden dolayı).

Arkadaşlar bütçem yok sürekli evim için alışveriş yaptığım yerden taksitle satın alacağım, bunun fiyatı 4900tl demişler bide aşağıdaki sistem var 2400 tl demişler;
  • AMD Ryzen 3 1200 3.1/3.4GHz AM4
  • Asus Prime A320M-R-SI DDR4 S+V+GL AM4 (mATX)
  • Asus 4GB Amd Radeon RX470 Ekran Kartı
  • Crucial Basics 8GB 2400MHz DDR4 CB8GU2400-Kutulu
  • TX PowerMAX TXPSU300C1 300W Güç Kaynağı
  • Pioneer 2,5" 240GB SSD Disk SATA3 APS-SL3N-240GB
Ürünün hazır şekilde satılan fiyatı nedir. Dahada önemlisi sizin bütçeniz ve genelde oynadığınız oyunlar nedir. Yukarıda yazdığınız sistem uyumlu ve üst düzey olmasa da bazı oyunlarda gayet güzel FPS'ler elde edebilirsiniz. Ama bütçe belirtirseniz belki daha sağlıklı ve üst düzey bir sistem toplanabilir( ürünün satılan fiyatını bilmediğimden dolayı).
İyi, ancak daha iyisi toplanabilir. Bütçenizi verin lütfen. Önerim;
  • R5 1600 12NM
  • Gigabayt B450M S2H
  • 8X2 16GB RAM
  • RX 590 Nitro+
  • Corsair Spec-Delta ve 550w 80+Psu
?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı