Ryzen 5 2600 ve RX 580 Sistem Uyumu

Ben de uğraşıyorum ama nafile. Arkadaş illa 5.500 TL verip RX580'li sistem alacak. Bırakın gidip 5.500 TL verip RX580'li sistem toplayıp boştan yere de hava soğutma falan taksın. Yeter ki içi rahat etsin. RTX 2060 diyoruz, kart 1070Ti gücünde. Bir yanda da RX580...

Bin defadır gereksiz şeyleri çıkarınca 1000 TL fark çıkıyor dedim sen önce bir insanın senin yazını okumasını istiyorsan o insanınkini oku...
sana kalsa RTX 2080 Tİ alalım yanınada 2gb ram takalım. Başlığı oku öyle yorum yap ilerde ram takviyesi yapamayacağım ve 8 GB ram yetersiz.

Al 5.500 TL'ye RTX2060'lı sistem sana. Sonradan HDD ve 8 GB RAM alırsın 600 TL falan tutar onlar da. Bunu yapmamak için gidip RX580'li sistem alıyorsun.
Tamam kardeşim git ne biliyorsan onu yap. Sana akıl vermek gerçekten boş. Gidip RX580'li sistemi al, hayırlı olsun. Bir daha da konu açma lütfen.

İlerde ram takmayacağım ve zaten bütçem 4k idi. Onu 5.5k'e yükselttim. Vatan'a güvenmiyorum sinerji diyorum herşeyden kısıp neden ekran kartını yükselteyim? İlerde takviye yapamayacağım.
Diyorum ki ilerde takviye yapmayacağım. Önceki yazımı oku.

Gerçekten bu adamların bir bildiği varki fiyatı artır ama değecek şeyler söylüyor
1070 Ti vs 580 olarak düşün desek gene 580 seçeceksin zorlamayın
Ama önerilen sistemler çok güzel kusursuz ekleme yapılırsa
Ve yaza kadar dolar en az 6 olur diyorum
Ben bu siteye 1030 sistem toplamak için gelmiştim şimdi ise 2060 sistem toplayacağım
Bazı insanlar yıllarını vermiş yardım ediyor onları dinlemezsen olmaz
İyi forumlar bir daha konu açmayın yardıma açık değilsiniz

5500 TL'ye ilerde takviye yapılmayacak bir kasa daha topla lütfen RTX 2060 olsun. Screenshot bekliyorum. Caner"maestro"uncu bey
400 TL daha verin sisteminiz daha uzun ömürlü olsun, aradaki fark 400 TL verecek kadar değerli. Eğer olmaz diyorsanız alacağınız sistem hayırlı olsun.
Arkadaşım yazımı oku saygı göster. Bütçem 4k idi 5.5 yaptım sen diyorsun ki biraz daha arttır.
İnsanların yazısını okumayıp kendi yazını okumasını bekleme
Merhaba acaba 5500tl ye sonradan eklenti yapılmayacak şekilde kasa toplayıp ss atarmınız. Vatan dışında her site olur. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…