Ryzen 5 2600 ve RX 590 için PSU Önerisi

cloudplans

Decapat
Selamlar, iki PSU arasında kaldım.
  • FSP HD600 Hydro 600W 80+ BRONZE Güç kaynağı
  • FSP HYPER 700 SERİSİ 700W GÜÇ KAYNAĞI

Overclock yapmayı da düşünüyorum, ne derece etkiler bilemiyorum. Hyper 700'ün resmi 80+ sertifikası yok sanırım lakin vatan bilgisayar 85+ olduğunu söylüyor. FSP'nin kendi sitesinde 80+ ve %85 verimlilikten bahsediliyor. 12V kanalından 636W verdiğini yazmışlar. Aynı ürün olduğundan pek emin değilim lakin link de burada: HYPER S 700W
    Ayrıca inventus 5 yıl garanti sunuyor, vatan bilgisayar ise 1 yıl. Kafamı karıştırmadı değil ama sanırım FSP'nin çoğu ürünü uzun ömürlü.

Hydro serisinin Hyper serisinden daha iyi olduğunu okudum birkaç farklı yerde. Benim için sessiz olması ve ihtiyaçlarımı karşılaması yeterli. Önerilerinizi bekliyorum.

hız aşırtma ve ilerde pc apkıreyt yapmıcaksan 600 w yeter
Hydro 600W O.C yapsan dahi yetecektir.

Yakın zamanda yükseltme yapmayı düşünmüyorum. Hız aşırtma yapmayı düşünüyorum. Taksitli alacağım ve 700w daha ucuza geliyor. Benim merak ettiğim farklı serilere ait bu ürünlerden hangisinin daha iyi, daha sessiz olduğu. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

High Power iyi bir markadır, FSP ile arasında ne derece fark vardır bilemiyorum fakat Vatanın sözüne güvenmektense böylesini tercih ederdim.
High Power 750W 80+ Bronze
FSP'nin kendi sitesindeki ürün seçeneklerim arasındaki ürünle aynı mı bi bilginiz var mı? Vatan konusunda haklısınız fakat teknolojipazar yeterince güvenilir mi? Pek araştırmadım da.

High Power iyi bir markadır, FSP ile arasında ne derece fark vardır bilemiyorum fakat Vatanın sözüne güvenmektense böylesini tercih ederdim.
High Power 750W 80+ Bronze
Hocam FSP markası ile orta seviye bir markayı karşılaştırmanız çok ama çok saçma FSP koruma vb. sunuyor High power ise öyle o parayı verecek bir marka değil tabii bu Rampage, frisby ile aynı olduğu anlamına gelmez.
Hydro daha sessiz diye biliyorum verdiğiniz paraya değer.
bu siteden bilişenleri girerseniz kaç W istediğini görürsünüz ve ona göre 100W daha üstü bir PSU alırsınız. 600W gayet yeterli olacaktır.

Hocam sitede RX 590 yok RX 580 ile denedim fakat ortalama 350-400W gibi bi değer çıkıyor. 700W kafamı kurcalıyor hâlâ ama OC için 600W yeterliyse ve Hydro daha sessizse ona yönelebilirim Teşekkürler yardımınız için.

HPG-750BR-H12S bakın bakalım High Power ne gibi korumalar sunuyormuş, ben FSP den iyi olduğunu iddia etmedim. FSP nin birkaç ürününde daha kafa karışıklığına sebep olacak şekilde sertifikasının olup olmadığının anlaşılamadığını gördüm. Madem kalitekli markasın ki aksini iddia da etmiyorum anlaşılır şekilde insanları şüphede bırakmayacak şekilde ne olduğunu belli et.Söz konusu Vatan' sa sözlerinin değeri olmadığını biliyorum sadece.

FSP forumlarda baya tavsiye ediliyor. Marka olarak bakılırsa Hight Power' da kaliteli PSU markasıdır.
Her bütçeye göre ürün üretmektedir. Ucuz ürünleride vardır pahalı ve kaliteli ürünleride vardır olaya bu şekilde bakmak lazım para verilmeyecek kadar kötü ürün üretse şimdiye zaten batardı.
Corsair' in RMX-AX serileri nasıl kaliteli ve fiyatı yüksekseise VS seriside düşük kalitedir ucuzdur diğerlerine corsair modellerine göre bu corsairi kötü marka yapmaz.

ila 700 w istiyorsan bunu öneririm ben kulanıyorum sessiz tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…