Ryzen 5 2600 ve RX 590 Nitro sistem

Bütçe
3700
Ekte attığım parçalar gayet kaliteli bunu toplayabilirsin ya da biraz daha beklersen eve geçince sana hazır sistemlerden bundan daha kaliteli ve güzel bir sistem bulabilirim. Şu an işte olduğumdan pek bakamıyorum RX 590 yerine 1660 SUPER gayet daha iyi ve daha stabil bir kart.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    47,2 KB · Görüntüleme: 130

590 ile 1660 süper arasında fiyat farkı var ona göre kıyaslama yapmak gerekiyor.

590 ile 1660 süper arasında fiyat farkı var ona göre kıyaslama yapmak gerekiyor.
Biliyorum zaten 200-300 TL'lik bir fark var ama Radeon güncellemesi ve wattman hataları var forumda ben şahsen ilk olarak Sapphire RX 570 sonra da RX 590 kullanan birisi olarak tek bir kez hata veya bir sıkıntı yaşamadım ama forumda çok var o yüzden daha önerebileceğim stabil bir kart önerdim sorun yaşamaması açısından ve aralarında yüzde 16'lık bir fark var kişiden kişeye göre değişebilir değer mi değmez mi ben önerimi yapmış bulundum.

Aralarında en az 400TL fark vardır rx590 ile 1660 super arasında. 1660 super daha iyi bir kart her türlü ama fiyat farkını da düşünmek lazım. Bende rx590 kullanıyorum sapphire hemde hiç bir sorun yok. Hatta 1620 mhz bir deneme yaptım voltaj değiştirmeden sorunsuz çıktı ve 62-63 derecede çalışıyor 1620mhz de. Sürekli olarak ısı konusunda sıkıntı olduğunu söylüyorlar nasıl oluyor anlamıyorum.

Bende kullandım ısı olan arkadaşlar akrilik kasa alıyorlar ondan Sapphire'in soğutması gayet iyi.1700 biri biri 1400 diye biliyorum benim eklediğim 1739 diğeride 1432 gibi bir şeydi dediğim gibi değip değmemesi 300 liraya alacak kişiye bağlı.

1660 superin de model olarak ucuz olanları var zotac giriş 1660 super yada msi 1660 super ventus gibi modelleri ama adil bir karşılaşma olacaksa msi 1660 super gaming x ile karşılaştırılmalı ki onunda en ucuzu itopya da 1850TL satılıyordu. Şimdi var mı onuda bilmiyorum.

Dostum kasa olarak, mb511 al bütçe dostu ve hava akışı çok iyi denilen bir kasa.
Aynı sistemi 2 hafta önce satın aldım fakat daha kurmak nasip olmadı, kasam mb511 bence çok şık.
Tek eksisi yan taraf temperli cam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…