Ryzen 5 2600 ve RX 590 sistem toplama

Bildiğim kadarıyla, linkteki model; mavi versiyonlu modelin yeni çıkan siyah versiyonu. Gittigidiyordan eşya almamanızı tavsiye ederim.

Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı Buradan alabilirsiniz.

Kasa ve güç kaynağı olarak ne önerebilirsiniz 600tl max olmak üzere ?

Kasa ve güç kaynağı olarak ne önerebilirsiniz 600tl max olmak üzere ?
Kullanmadım ama alacağımı belirtmek isterim.
Buyrun:
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+(f/p ürünü)

Gigabyte 750W Aorus 80+ Gold Full Modüler (Geçenlerde gördüm. Bu fiyata Gigabyte firmasının tam modüler ve 750W 80+ Gold olması etkiledi. Hakkında kaynak bulamadım ama güzel psu. Sinerji'den alınız. Fiyat bazında...)

Dark Guardian Kasa

COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA indirimdeyken alabilirsin marka olarak iyidir cooler master powerboost frisby gamepower gibi kasaları önermem.
Psunun 80+ sertifikası yok.

Son düzenleme:
kasa güzel ama başka model düşünürsen (COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 600W 3x120mm LED FANLI MidT ATX KASA) bunu tavsiye ederim şuan kullanıyorum çok başarılı bence hava sirkülasyonu vs. rgb olanıda var 650w 80+ şeklinde.

RTX 2080 ve Ryzen 9 3900X bir sistem toplayasaydı 650W tavsiye edebilirdik. Abartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…