Ryzen 5 2600 ve RX 590 sisteme 600W PSU yeterli mi?

Hocam, corsair vs650 kronik sorunlu bir psu.Ben ona güvenmiyorum.Onun dışınd bu perşembeye kadar heryeri araştıracağım ve en ucuz çıkan yerden alıcağım.
2018 modelleri kronik sorunlu değil. Kronik sorun olanlar yeşil, sarı ve mavi renkle boyalı olanlarda var.

Anakart hariç ayni sistem psu yeterli
Msi b450 pro m2 v2 modeli var bende ince hesapda jamea donkey m2 ssd ler gercekten ucun kullaniyorum tavsiye ederim bu gece indirime giriyor bi bak derim ama sistem gayet basarili psu dan yana sıkıntı olmaz ama bi ssd lazim alirsan m2 ssd al bu gece bi bak ince hesap a

600 gereksiz fazla, kaliteli markalardan seçerseniz 500 bile çok, çok yeterli. ram sıkıntınız olacak, bir de m2 ssd alın 256gb olsun gerekirse ama kesin alın, farkı anlarsınız.

Dostum Pek bilgim Yok ama Fikrimi beyan etmek istedim
İleriye dönük Pc Toplarsa Doğru bir hamle yapmış olursun İlk etapta Ana kartın R9 uyumlumu ve Bence Az Fark ile 2600x Alınmalı
oc yaparmısın bilmiyorum Bu watt ihtiyacını Artıracaktır ve amd Ekran kartları Nvidia 'a göre daha fazla watt ister ileride eğer ekran kartını değiştirmek istersende bu konuyuda düşünmen gerekecek.
Diğer husus ssd kullanımı yapmalısınız 1 tb harici ve bütçeye göre win. kurulacağı ssd alınmalı bu Şartlarda bakınca ben anakarta da sistemi ileride değiştirmeye bağlı olarak daha fazla power gereke bilir diye düşünüyorum fazla power göz Çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…