Ryzen 5 2600 ve RX580 sistem nasıl?

Bu arada o 80+ sertifikası verimlilik ifadesi bunu biliyorsundur umarım, iyi forumlar.

Adam pek bir şey bilmiyor tamam da, sen de kendini Bill Gates zannetmeye başlamışsın iyice, fazla şımartmışlar seni, yazmasam da çok okumaya çalışıyorum forumu.
Öyle bir düşüncen varsa ''göz ardı et'' seçeneğini kullanabilirsin. Kimsenin beni şımarttığı falan yok. Arkadaş söylediği düşüncenin kanıtını sunamıyor.
Ahahaha, sunamadı da verdiği cevaba bakar mısın, 80+ verimlilik sertifikası diyor. Çok sağ ol bu değerli bilgi için.

Bana RX580'in ısındığını kanıtla. Laf atma sadece kanıtla. Kanıt, kanıt, kanıt, kanıt... Bekliyorum, hadi. At.
Gametech sertifikası doğru olduğunu ve RX 580'in ısındığının kanıtı.

1 Hafta test imkanım oldu. Ben kendi görüşlerimi söylüyorum sen kendine göre davran. Burada millete yorum yapma.

Tamam, neyini test ettin peki. Anlat dinliyorum. Gerçek miymiş sertifikası?
Bana sadece bunu kanıtlamanı istedim senden, bekliyorum. Hala bekliyorum. Bunu bana kanıtla. RX 580 ısınıyor dedin, bunu da kanıtla. Gametech'in sertifikasının doğru olduğunu da kanıtla.

Bu kadar insan da akılsızdı zaten, 700W Gametech 350 lirayken 1000 liraya 700W Gold sertifikalı Corsair, FSP bilmem ne alıyor. Ya hiç bilmiyorsan düşün be kardeşim ya.

1 Hafta test imkanım oldu ben kendi görüşlerimi söylüyorum sen kendine göre davran burada millete yorum yapma.

Dostum fazlaca şımarık bir tip belli, kaale almak istememeni anlarım ama, dedikleri doğru kasa ve PSU kötü gerçekten, ekran kartı konusunu iyi araştır.

@Caner Uncu Hocam boşverin. Sadece bir kere olayı anlatın, yeterli. Hala ısrarcıysa bırakalım, hem deneyimlenerek tecrübe kazanır.

Bu arada 2600 almak pek mantıklı değil bence. 1600AF tercih edin.

Sistemimde Sapphire RX580 Pulse ekran kartım var. Kasamda Aerocool Rift. Ekran kartım maximum 72-73 derece görüyor. 80 derece bile inanılmaz yüksek bir sayı değil. Bir çok etkene göre değişebilir bileşenlerin sıcaklığı. RX580 ısınıyor 1060 ısınmıyor diye kestirip atmayın.

@Caner Uncu Hocam boş verin. Sadece bir kere olayı anlatın, yeterli. Hala ısrarcıysa bırakalım, hem deneyimlenerek tecrübe kazanır.

Bu arada 2600 almak pek mantıklı değil bence. 1600AF tercih edin.
Hayır kendisi bilmiyor, üstüne alacak arkadaşı da yanlış yönlendiriyor. Kanıtla diyorum adam gelmiş bana 80+ verimlilik sertifikasıdır diyor. Ya çıldırırsın. Bilene hakaret etmese bari.

Arkadaşa katılıyorum. Bende de rx580 pulse var. Kasa dark n10. En baba oyunda 74 derece gördüm ki nitronun soğutmasının pulsedan daha iyi olduğunu biliyorum.
Kasa konusunda @Caner Uncu ya hak veriyorum. Bir firma sırf oraya 80+ yazdı diye bunun gerçek olmasına inanmamak, araştırmak lazım.
Bu arada bi siteden mi topladın yoksa ayrı ayrı mı buldun. Bir arkadaşıma da bu ayarda bir PC lazım kasayı daha iyi bir şey alarak alınabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…