Ryzen 5 2600 ve RX580 sisteme gerekli olan PSU?

Bradsley

Centipat
Son zamanlar sistemde hatalar alıyorum"CPU fan çalışmıyor"ama aslında çalışıyor. BIOS ekrandan baktığım da CPU fan bir normal değer birçok düşük değer gösteriyor acaba güç kaynağı yetersiz mi kalıyor diye düşündüm.

Corsair'in kasasını kullanıyorum. İçinde 550W PSU vardı işlemci AMD Ryzen 5 2600 ekran kartı Gigabyte Radeon RX590 GAMING 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran karı tek başına 500W istiyor. İşlemci 60 arada 10 Q var sorun olmaz dedim. Fakat yine de kafama takıldı. PSU'yu değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlar sistemde hatalar alıyorum"CPU fan çalışmıyor"ama aslında çalışıyor. BIOS ekrandan baktığım da CPU fan bir normal değer birçok düşük değer gösteriyor acaba güç kaynağı yetersiz mi kalıyor diye düşündüm.

Corsair'in kasasını kullanıyorum. İçinde 550W PSU vardı işlemci AMD Ryzen 5 2600 ekran kartı Gigabyte Radeon RX590 GAMING 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran karı tek başına 500W istiyor. İşlemci 60 arada 10 Q var sorun olmaz dedim. Fakat yine de kafama takıldı. PSU'yu değiştirmeli miyim?

Hemen değiştir dostum eğer rx590 ise, çünkü başıkta 580 yazmışsın. Ben kullanıyorum aynı sistemi imzamda var 700w power var sen düşün.Sebebide rx590 elektiriği emiyor direk.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı