Siya
Megapat
Gözümü Ryzen 5 3600 ve RX5700 XT içerikli ikinci el bir sisteme diktim. Sistemin değeri 12 bin TL olduğu için, elimdeki sistemi satmadan o parayı elde edemeyeceğim. Kasam bu sebeple satılık. Kasadaki her şey 20 Eylül 2019 Teknobiyotik faturalıdır, 7 ay daha garantisi vardır. Ramin bir tanesi sonradan alınmıştır ve 20 ay garantisi vardır. Tüm donanımların orjinal kutuları durmaktadır. Sistemimden bugüne kadar çok memnun kaldım, Warzone denen berbat optimizasyonlu ve AMD kartlarına mobbing yapan oyun dışında. Onun dışında bütün oyunlarda sınavı geçti.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: Asrock RX590 8 GB
Ram: Adata 16 GB DDR4 3000Mhz
Anakart: Gigabyte B450M S2H
SSD: Adata SU630 480 GB
HDD: Seagate 1TB 3.5" 7200RPM
Kasa: Dark Sentinel Pro (3 fanlı)
Psu: High Power 500W 80+ Bronze ECObr
Fiyat: 6500 TL (Aciliyetten 100 TL daha düştüm.)
Titiz bir insanımdır, kasaya çok temiz baktım. 1 ay önce elektrik kesintisi sonrası ya güç kaynağı yandı ya da sigortası attı. Pek anlamadığım için Teknobiyotik'e gönderdim. Aynı zamanda kasanın diğer parçalarını test etmeleri için güç kaynağını çıkarmadan kasayı komple gönderdim. Güç kaynağı dışında SSD'nin de yenisini gönderdiler. Bozuk olduğunu fark etmemiştim ama yazma hızı ilk güne göre düşmüş dediler. Letgo ve Sahibinden'deki ölücü kitle yüzünden orda 6900'e bıraktığım kasayı burda 6600'e bırakıyorum. Fiyatın uygun ve adil olduğunu düşünüyorum, başka ilanlarla kıyaslama yapmakta özgürsünüz. Güven konusunda içinizi rahatlatmak için elimden geleni yapmaya hazırım.
Not: İlerleyen günlerde bahsettiğim sistemi alabilirsem, elime sistemden AOC C27G1 27 inç curved monitör geçecek. 24 inç monitör sevdiğim için onu kullanmayacağım, ihtiyacınız varsa onu da 1600 liradan bırakırım. Monitörün 2 aylık olduğunu belirteyim. Ancak bunu kasayı gönderdikten 1-2 gün sonra yapabilirim.
Sistem:
İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran kartı: Asrock RX590 8 GB
Ram: Adata 16 GB DDR4 3000Mhz
Anakart: Gigabyte B450M S2H
SSD: Adata SU630 480 GB
HDD: Seagate 1TB 3.5" 7200RPM
Kasa: Dark Sentinel Pro (3 fanlı)
Psu: High Power 500W 80+ Bronze ECObr
Fiyat: 6500 TL (Aciliyetten 100 TL daha düştüm.)
Titiz bir insanımdır, kasaya çok temiz baktım. 1 ay önce elektrik kesintisi sonrası ya güç kaynağı yandı ya da sigortası attı. Pek anlamadığım için Teknobiyotik'e gönderdim. Aynı zamanda kasanın diğer parçalarını test etmeleri için güç kaynağını çıkarmadan kasayı komple gönderdim. Güç kaynağı dışında SSD'nin de yenisini gönderdiler. Bozuk olduğunu fark etmemiştim ama yazma hızı ilk güne göre düşmüş dediler. Letgo ve Sahibinden'deki ölücü kitle yüzünden orda 6900'e bıraktığım kasayı burda 6600'e bırakıyorum. Fiyatın uygun ve adil olduğunu düşünüyorum, başka ilanlarla kıyaslama yapmakta özgürsünüz. Güven konusunda içinizi rahatlatmak için elimden geleni yapmaya hazırım.
Not: İlerleyen günlerde bahsettiğim sistemi alabilirsem, elime sistemden AOC C27G1 27 inç curved monitör geçecek. 24 inç monitör sevdiğim için onu kullanmayacağım, ihtiyacınız varsa onu da 1600 liradan bırakırım. Monitörün 2 aylık olduğunu belirteyim. Ancak bunu kasayı gönderdikten 1-2 gün sonra yapabilirim.
Son düzenleme: