Ryzen 5 2600 vs 2600X

Mert Çamran

Centipat
Arkadaşlar kasamda tek arkada 120MM RGB fanı var başlıkta belirttiğim kasa var bende PUBG oynuyorum da malum işlemci gerektiren oyun PUBG Ryzen 5 2600 veya 2600X almayı düşünüyorum ayarlar Very Low oynuyorum yani çok düşükte CPU sıcaklığı kaç olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
60 derece üzerine fazla çıkmıyor Wraith Stealh soğutucu yeterli bence.
GameBooster GB-G3602B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Steel Led Strip Kasa modeli var bende önü kapalı sol yanlarında delikler var baya hava alsın diye ama öne 3 fan 12cmlik takilcak yer var sence 3 fan almadan Pubg de CPU sicakligi çıkmazsa çok rahat olurum ekran kartım RX 570 4GB 16GB ramım var 3000mhzlik

GameBooster GB-G3602B USB3.0 Siyah Rainbow RGB Steel Led Strip Kasa modeli var bende önü kapalı sol yanlarında delikler var baya hava alsın diye ama öne 3 fan 12cmlik takilcak yer var sence 3 fan almadan Pubg de CPU sicakligi çıkmazsa çok rahat olurum ekran kartım RX 570 4GB 16GB ramım var 3000mhzlik
Hocam şöyle de bir durum var ekran kartı ısınıyor bu sefer kasa da sıcak oluyor dolayısıyla işlemcinin sıcaklıkları da artabiliyor. 65 derece üzerini görmemişimdir herhalde işlemciden fazla endişe etmeyib ekran kartları kadar sıcak çalışmıyorlar

Hocam şöyle de bir durum var ekran kartı ısınıyor bu sefer kasa da sıcak oluyor dolayısıyla işlemcinin sıcaklıkları da artabiliyor. 65 derece üzerini görmemişimdir herhalde işlemciden fazla endişe etmeyib ekran kartları kadar sıcak çalışmıyorlar
Yanındaki cam ile kapalı yeri acicam fan halledene kadar en azından içerdeki havayı dışarı atar rahatlar sence 2600 mü alayım 850 TL 2600x oc yapmicam ama fanindan dolayı almayı düşündüm

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı