Ryzen 5 2600 vs Intel i5 9400F

O zaman Ryzen 5 2600 X alıp overclock yapacağım ve GTX 1650 Super alacağım teşekkürler öneriler için

OC yapacaksan 2600 daha iyi olur çünkü 2600X 2600'ün overclock edilmiş hali sayılır yani sen zaten OC yapacaksan ikisi de aynı işe yarar. Ama OC yapmayacaksan X'i tercih etmen daha mantıklı.

%5 oyun performansı için O.C yapıp soğutucu masrafına girmeye değeceğini düşünmüyorum.

%5 oyun performansı için O.C yapıp soğutucu masrafına girmeye değeceğini düşünmüyorum.

Gelecek için iyi bir yatırım. Olur da ekran kartını yenlierse ve işlemci ile darboğaz yaparsa kısa süreli bir çözüm olabilir OC. Ama bazıları bu işi heves ve ilgi için de yapıyor yani işlemci biraz daha hızlı çalışsa ve ou zaptedecek bir soğutucuya sahipsen bir sorun yaratmaz.

@Esperoja 2600x bütçeniz varsa 3600 almak daha mantıklı bu arada özellik olarak aynı fakat 3. nesil, FPS farkı, güç tüketimi, 3200 MHz RAM desteği 7nm ve 32 MB ön belleğe sahip.

Kendimi AMD distribütörü gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…