Ryzen 5 2600X alınır mı?

Şimdi bir bakıyım dedim de Ram fiyatlarına kararımı da verdim, çünkü 2600x yerine 2600 alırsam dediğiniz gibi 250 TL gibi bir para cebimde kalıcak mevcut Ramimi 350 den satsam 550 TL kalıyor gidipte 8 GB rami satıp yine 8 GB ram almak istemiyorum almışken 2x8 16 GB almak lazım ki ilerde bir daha Ram masrafı olmasın diye düşünerek bir kaç idare edip sonrasında 16 GB yüksek frekanslı bir RAM almayı düşünüyorum en azından Ram fiyatlarında düşme olur belkide.

Ram alırken dual kit olmasını unutma çok önemli bir konu fps değerlerinde baya bir değişiklik söz konusu. 2600x yerine INTEL ürünlere yönelmeni öneririm.

Hocam memnun musunuz işlemciden?

RAM alırken Dual kit olmasını unutma çok önemli bir konu FPS değerlerinde bayağı bir değişiklik söz konusu. 2600X yerine Intel ürünlere yönelmeni öneririm.

Boş konuşma adam Intel'den AMD'ye geçiş yapacağım diyor. Intel zaten bana göre beş para etmez işlemci. Sürekli soket değiştiriyor Intel. AMD bir kere bile soket değiştirmedi. +Intel hala 14nm takılı kaldı AMD 7nm kadar indirdi anlatabiliyor muyum yani Intel'in teknolojisi eski.

ahahah peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…