Ryzen 5 2600X için 350 TL sıvı soğutma önerisi

31 CM kablo uzunluğu varmış markayı senin duymamış olman güvenilir olmadığı anlamına gelmez. Güvenilir olmasa zaten önermezdim.
Yetiyor mu yani hocam?
Yok hocam öyle demedim, bilgim yok ve duymadım güvenilir mi dedim.

Arada tahminen kaç derecelik bir fark olur ikisi arasında?

Hangisi daha iyi bir tercih?
2-3 derece hangisi daha iyi yani?
Önemsiz anlamında yazdım. Birisi belllllki 1-2 derece daha iyi soğutur.
Önemli olan iyi bir termal macun kullanman.
En azından mastergel pro gibi 8 ve üstü ısı iletkenliği olan bir macun kulllanırsan kafadan 4-5 derece düşüyor.

Cooler Master Mastergel kullanacağım, Pro versiyonu değil.

Deep Cool Gammaxx L240’ı mı alayım Aerocool P7-L240 mı? Yarın sipariş edeceğim, pişman olmak istemiyorum.

Cooler Master Mastergel kullanacağım, Pro versiyonu değil.

Deep Cool Gammaxx L240’ı mı alayım Aerocool P7-L240 mı? Yarın sipariş edeceğim, pişman olmak istemiyorum.
Nette ikisinin karşılaştırması yok, ben bulamadım.
İkisini de kullanan biri buraya yazmadıkça, netteki yorumlara bakarak kendin seçmelisin.
Youtube da ikisini de arat.
Google da isimlerini yazıp yorum ve review yazarak arat.

Yerinde olsam güzel görüneni alırdım.

Fiyatı yakın olduğu için cooler master masterliquid 240 lara da bakabilirsin.
Bu ikisinden iyidir.
Işıksız , led li , rgb li modelleri var.
P7 baya süredir var Gammax L240 yeni çıktı. Aslında her ikisi de orta seviye soğutucular beraberinde gelen fanlardan Gammax fanları daha kaliteli soğutucu bloğu daha dayanıklı görünüyor diyeyim.
Açıkçası ikisinin de fan kanatları sesli çalışacak gibi görünüyor. Oluklu kanallar genelde sesli çalışıyor.
İlla birini seçecek olsam deepcool u seçerim. Diğerinin pomba çok dandik gözüküyor.

Cooler Master Masterliquid L240 RGB almak isterdim fakat bütçem yetmiyor, neredeyse 650 TL civarı.
Deep Cool olan modeli alacağım o zaman, çok mu fazla ses çıkartır ya sizce?
Ayriyeten öneri olarak şöyle yap böyle yap diyebileceğiniz bir şey var mı montaj konusunda hiç bir şey bilmiyorum.
Sistemime sıvı akıtma gibi bir sorunu olur mu?

Daha önceki açmış olduğun konulardaki sakarlığını bildiğimden P7-L240'ı önermedim çünkü blok kısmı aşınmaya çok müsait duruyor. Soğutucuyu alıp öne takacaksın işte kitapçıkta videolarda nasıl takmışlarsa aynısını kendi kasana uyarlayacaksın. Soğutucunun montajını yaparken plastik koruması varsa sökmeyi ihmal etme yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…