Attığın sıvı soğutmalar o işlemci için çok gereksiz Ryzen 3700X'i bile çok rahat bir şekilde orta seviye hava soğutmayla soğutabilirsin.
Attığım soğutucu sana fazlasıyla yeticektir.
Attığın sıvı soğutmalar o işlemci için çok gereksiz Ryzen 3700X'i bile çok rahat bir şekilde orta seviye hava soğutmayla soğutabilirsin.
XIGMATEK WINDPOWER 1266 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK WINDPOWER 1266 INTEL/AMD 1x120mm AT120 RAINBOW PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Fiyatı önemli değil. Sizce bu soğutucu yeterli mi? Montaj hizmetinden de yararlanmak istiyorum. Aslında kendim taksam daha iyi oradaki teknisyenlere güvenmiyorum fazla. Ama zaten kendi paramla alacağım aileme haber bile vermek istemiyorum. Bu yüzden Vatan'dan almalıyım. Kredi kartım yok.