Ryzen 5 2600X için soğutucu tavsiyesi

Sakın almayın o soğutucuyu stok fanla çok fark olmayacaktır. Üstüne üstlük güvenilir bir marka değil.
Xigmatek ve güvenilir değil anladım. Bu arada Xigmatek en güvenilir markalardan biri.
Bunh PC hocası Wraith max ile karşılaştırıyor ikisi yakın. Benim işlemcimin yanında Wraith spire geliyor.

Xigmatek ve güvenilir değil anladım.
Bunh PC hocası Wraith max ile karşılaştırıyor ikisi yakın. Benim işlemcimin yanında Wraith spire geliyor.
Çin markası hocam istiyorsanız alın 2 gün sonra yenisi için konu açmayın,bir ikincisi bende 2600x kullanıcısıyım 4GHZ 'de stok fan ile 20 dakikalık stres testinde maksimum 75 dereceleri görüyorum voltaj ayarlarını yaptınız mı ?

Voltaj ayarı yapmadım. Sadece Asus optimale aldım. Bu arada çin markası olması pek bir şey değiştirmiyor. Ki çin markası değil çin de üretiliyor. Zaten çoğu şey çinde üretiliyor.

Voltaj ayarı yapmadım. Sadece Asus optimale aldım. Bu arada çin markası olması pek bir şey değiştirmiyor. Ki çin markası değil çin de üretiliyor. Zaten çoğu şey çinde üretiliyor.
James donkey öven adamın övdüğü ürüne güvenmek sizin bileceğiniz iş. Gerekli voltaj ayarlarını yapıp kasanıza ekstra fan alırsanız gayet O.C edersiniz stok fan ile lakin yine sizin bileceğiniz iş. Hayırlı olsun şimdiden.

Xigmatek'in kaliteli olduğunu biliyorum. JD markası ile karşılaştırılamaz bile. Öneriniz varsa önerilere açığım. Ama Vatan'dan olmalı. 400Tl yi geçmez ise mutlu olurum.
Ayrıca kasamda 6 tane fan var zaten. Voltaj ayarı yapmaya uğraşmak istemiyorum. 70° lerde gezsin yeter. Daha sonra ayarını yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…