Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 Battlefield'da Ryzen 5 2600X, RX 570 sistemle Ultra, yüksek, orta, düşük ayarlarda kaç FPS alırım, akıcı oynatır mı?
Battlefield'da Ryzen 5 2600X, RX 570 sistemle Ultra, yüksek, orta, düşük ayarlarda kaç FPS alırım, akıcı oynatır mı?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #2 Kral_ama dedi: Battlefield'da Ryzen 5 2600X, RX 570 sistemle Ultra, yüksek, orta, düşük ayarlarda kaç FPS alırım, akıcı oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çok rahat akıcı oynarsın. Güzel ayar yaparsan 100FPS civarı verir.
Kral_ama dedi: Battlefield'da Ryzen 5 2600X, RX 570 sistemle Ultra, yüksek, orta, düşük ayarlarda kaç FPS alırım, akıcı oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Çok rahat akıcı oynarsın. Güzel ayar yaparsan 100FPS civarı verir.
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 Ayturan dedi: Çok rahat akıcı oynarsın. Güzel ayar yaparsan 100FPS civarı verir. Genişletmek için tıkla... Ama biraz eski, 4 yıllık felan.
Ayturan dedi: Çok rahat akıcı oynarsın. Güzel ayar yaparsan 100FPS civarı verir. Genişletmek için tıkla... Ama biraz eski, 4 yıllık felan.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.099 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 Ultrada bile akıcı oynarsın bence benim sistemde RX 580 var ama ultrada oynatıyor akıcı bir şekilde ama sende rahatça oynarsın.
Ultrada bile akıcı oynarsın bence benim sistemde RX 580 var ama ultrada oynatıyor akıcı bir şekilde ama sende rahatça oynarsın.
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #6 gserkon dedi: ultrada bile akıcı oynarsın bence benim sistemde ultradada oynatıyor çünkü Genişletmek için tıkla... Ramimde az ya 8 GB.
gserkon dedi: ultrada bile akıcı oynarsın bence benim sistemde ultradada oynatıyor çünkü Genişletmek için tıkla... Ramimde az ya 8 GB.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #7 Kral_ama dedi: Ama biraz eski, 4 yıllık felan. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Çok rahat oynatır. Kral_ama dedi: Ramimde az ya 8 GB. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede 8GB daha eklersen süper olur. Uyguna çözersin.
Kral_ama dedi: Ama biraz eski, 4 yıllık felan. Genişletmek için tıkla... Fark etmez. Çok rahat oynatır. Kral_ama dedi: Ramimde az ya 8 GB. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede 8GB daha eklersen süper olur. Uyguna çözersin.
gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #8 Kral_ama dedi: RAM'imde az ya 8 GB. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz azmış ama ben yine de çok engel olacağını düşünmüyorum ekran kartınızın VRAM'i nedir?
Kral_ama dedi: RAM'imde az ya 8 GB. Genişletmek için tıkla... RAM'iniz azmış ama ben yine de çok engel olacağını düşünmüyorum ekran kartınızın VRAM'i nedir?
Kral_ama Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 321 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #9 gserkon dedi: RAM'iniz azmış ama ben yine de çok engel olacağını düşünmüyorum ekran kartınızın VRAM'i nedir? Genişletmek için tıkla... 8 GB.
gserkon dedi: RAM'iniz azmış ama ben yine de çok engel olacağını düşünmüyorum ekran kartınızın VRAM'i nedir? Genişletmek için tıkla... 8 GB.
ıhavelotsofproblem Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #10 Mamistv1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamın testleri biraz garip. Bende eskiden RX 570 kullanıyordum fakat değerlerimin 2katını falan alıyor buradaki testten çok anlaşılmaz.
Mamistv1 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu adamın testleri biraz garip. Bende eskiden RX 570 kullanıyordum fakat değerlerimin 2katını falan alıyor buradaki testten çok anlaşılmaz.