BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.745 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2019 #11 Ahmet_batuhan_9 dedi: Geri pahalanmış zaten ben Kara Cuma indiriminde toplamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen dün fiyatlar normale döndü. Hatta biraz da pahalanmış gibi geldi.
Ahmet_batuhan_9 dedi: Geri pahalanmış zaten ben Kara Cuma indiriminde toplamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen dün fiyatlar normale döndü. Hatta biraz da pahalanmış gibi geldi.
A Ahmet_batuhan_9 Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 48 13 Ekim 2019 #12 Kara Cuma indiriminde yüzde kaç indirim olur? BerkayZ87 dedi: Aynen dün fiyatlar normale döndü. Hatta biraz da pahalanmış gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma indiriminde yüzde kaç indirim olur?
Kara Cuma indiriminde yüzde kaç indirim olur? BerkayZ87 dedi: Aynen dün fiyatlar normale döndü. Hatta biraz da pahalanmış gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma indiriminde yüzde kaç indirim olur?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 13 Ekim 2019 #13 BerkayZ87 dedi: Benim öncelikle önerim işlemciyi Ryzen 5 2600 yapıp ekran kartını 1660 Ti yapman olacak. RAM olarak 16 GB Corsair Vengeance 3000MHZ, SSD olarak Kingston 480 GB SSD öneririm. Ve uzay montaj istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bu şekilde yapın. SSD olarak Samsung 860 EVO 500GB öneririm. Ahmet_batuhan_9 dedi: Uzay montajı istemedim ki. Genişletmek için tıkla... Kasasız derken istemiş olduğunuz şey uzay montaj oluyor.
BerkayZ87 dedi: Benim öncelikle önerim işlemciyi Ryzen 5 2600 yapıp ekran kartını 1660 Ti yapman olacak. RAM olarak 16 GB Corsair Vengeance 3000MHZ, SSD olarak Kingston 480 GB SSD öneririm. Ve uzay montaj istemenizin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bu şekilde yapın. SSD olarak Samsung 860 EVO 500GB öneririm. Ahmet_batuhan_9 dedi: Uzay montajı istemedim ki. Genişletmek için tıkla... Kasasız derken istemiş olduğunuz şey uzay montaj oluyor.