Herkese merhabalar. Yeni bir sistem toplayacağım, parçaları satın almadan önce sizlere danışmak istedim. Önerilerinizi ve fikirlerinizi almak isterim. Bütçem 5000 TL olacak, işlemci, ekran kartı, anakart ve RAM alacağım. Diğer parçalar bende var onları kullanacağım.
Satın alacaklarım bunlar, bugünün kuruyla karşılarında fiyatları yazıyor. Nanokatolog'tan alışveriş yapmayı düşünüyorum fiyatlar biraz daha uygun. Site hakkında düşünceniz varsa alışveriş yaptıysanız, paylaşmanız beni çok mutlu eder.
Güç kaynağı olarak şuan kullandığımla devam edeceğim, sıkıntı olacağını düşünmüyorum RX Vega56 için kendi sitesinde 650W PSU öneriyorlar.
COOLER MASTER GX-2 80PLUS BRONZE 650W (Şuan ki güç kaynağım)
Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
Önerdiğim parçalar gayet uygun işini fazlasıyla görebilecek donanımlar.Arta kalan parayı ekran kartına yatırırsan daha güzel bir sistem kurabilirsin,ekstradan ssd alabilrsin,ekipman alabilrsin,şekillendirmek sana kalmış.
Önerdiğim parçalar hayet uygun işini fazlasıyla görebilecek donanımlar.Arta kalan parayı ekran kartına yatırırsan daha güzel bir sistem kurabilirsin,ekstradan ssd alabilrsin,ekipman alabilrsin,şekillendirmek sana kalmış.
2600 zaten güçlü bir işlemci,hemde fiyatı bu kadar düşmüşken almak çok mantıklı,uprage edileceği zaman 3000 serisine geçilebilir.Onun yerine ekran kartına kasmak daha mantıklı geliyor bana,900 tl lere 2600 tadından yenmez 3000 serisi 1900-2200 arası bir fiyatla çıkabilir kendi düşüncem.
Önerdiğim parçalar gayet uygun işini fazlasıyla görebilecek donanımlar.Arta kalan parayı ekran kartına yatırırsan daha güzel bir sistem kurabilirsin,ekstradan ssd alabilrsin,ekipman alabilrsin,şekillendirmek sana kalmış.
Ryzen 2600 gerçekten mantıklı yaklaşık 350 TL kadar kar edebiliyorum, onu tercih edeceğim. Anakartı çok beğeniyorum o yüzden değiştirmeyeceğim. RAM'lerde de oynama yapacağım. Güç kaynağı almayı düşünmüyorum.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim yeni şeyler düşünmemi sağladı
MSI B450M Gaming PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 Soket 3466+MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
MSI B450M Gaming PLUS AM4 AMD Ryzen DDR4 Soket 3466+MHz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!