Ryzen 5 2600X Sistem Toplama

Arkadaşların dediği gibi işlemcide 2600 alırsanız bence parasal yönden daha iyi olur. Size ek kaynak çıkar hem. Ayrıca RGB takıntınız yoksa 2x8 RAM ler 500 TLye bile bulunuyor. Oradan da ciddi bir para kaynağı size çıkar. Bu para ile anakartı değiştirmek istemiyorsunuz belki ama bir üst seriye geçip X470 alabilirsiniz. Ekran kartını bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz tercih sizin.

Bir üst seviye ne olabilir sizce? GTX 1070 veya RTX 2060 RX Vega56 ile çok yakınlar ama RX Vega56 çok daha ucuz bu kartlardan, başka hangi kartlara bakılabilir?

Vega56 nın bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum bu benim eksikliğim olmuş kusura bakmayın.Performans olarak dediğiniz gibi bu kadar fiyat farkına değecek bir fark yok.

Vega56 nın bu kadar ucuz olduğunu bilmiyordum bu benim eksikliğim olmuş kusura bakmayın.Performans olarak dediğiniz gibi bu kadar fiyat farkına değecek bir fark yok.
Ne kusuru ne eksikliği, görüp yazı yazman bile yeter de artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…