Ryzen 5 2600X sistem Twitch için yeterli mi?

Okcuuu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar burada yeni üye oldum bir sorum olacaktı bilen kıymetli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevineceğim.
Ben yayın açmaya planlıyorum Twitch vb benzeri platformlarda Call of Duty Warzone Battlefield 5
Gibi oyunlarda sistemim yeterli olur mu 1080p için sormak istedim.
AMD Ryzen 2600X.
Gigabyte B450 GAMING X ATX.
16 GB Corsair Vengeance RAM 3200 MHz.
Adata XPG 8200 Pro M.2 SSD.
Gigabyte superwindforce 3X OC RTX 2070 Super.

Rahat yaparsın ama bir şey soracağım. R5 2600X 2070 1440p kullanıyor musun? Kullanıyorsan hangi oyunda kaç FPS alıyorsun.

Hocam 2K monitör bu ay içinde alacağım şu an FHD 60 FPS monitör kullanıyorum oyundan oyuna fark ediyor Warzone da bütün ayarları Ultra'ya çektim GeForce Experience ekranından 80 FPS gördüm hiç OC yapmadım bu ekran kartı için 2K monitör uygun olur diye düşünüyorum bir de stok fan yerine sıvı soğutucu ya da güçlü bir soğutucu kullansam işlemci OC yapsam daha fazla FPS alır mıyım?
Yeterli diyen arkadaşlar neye göre yeterli demiş?

Soruları cevaplar mısın?

-Monitör çözünürlüğün ne?

-Upload değerin kaç?

Şu an 5 upload alıyorum ama 10 upload kadar çıkma şansım var 32 inç 165 Hz 1ms G-SYNC FreeSync destekli 2K Monster monitör almayı planlıyorum hocam.

@Okcuuu Sağlam bir soğutucu ile güzel bir OC yaparsanız minimum %5-10 performans artışı yakalarsınız.

Upload değeriniz 6 ve üzeri ise 1080P 30FPS yayını O.C sonrası 2K monitör ile rahat rahat yapabilirsiniz diye düşünüyorum. (Duruma göre yayını ekran kartından verebilirsiniz.)

Teșekkür ederim sağ olun yalnız şöyle bir sorun var şu an RAM'leri tam performans ile kullanamıyorum 2933MHz kadar çektim XPG açtığımda mavi ekran hatası alıyorum işlemci OC yaptığımda 3200 MHz frekans hızında kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…